Werken bij Blisss betekent...

 

 

Tim Peters

Functioneel Consultant Blisss

 

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
In het dagelijks leven ben ik vooral druk met een Pre Master Business Administration aan de Radboud Universiteit. Het werken bij Blisss doe ik nu op basis van een 8 uur contract, vandaar dat er ruimte is voor een studie erbij.

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met sportactiviteiten zoals fitness en zaalvoetbal. Daarnaast houd ik ervan om te borrelen in een van de vele mooie kroegen van Nijmegen. Pak ik hier en daar een festival/feestje mee en tot slot houd ik mij graag bezig met het koken voor vrienden en familie.

 

Wat is een leuk feitje over jou?
Ik ben een meewerk stagiair geweest die uiteindelijk bij Blisss is blijven hangen. Destijds studeerde ik bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en liep ik stage als functioneel consultant. Toen ik in februari 2021 afgestudeerd was, heb ik direct een bericht gestuurd naar mijn oud stagebegeleider met de vraag of Blisss nog functioneel consultants zocht. Gelukkig voor mij was dat het geval en ik kon ik direct aan de slag.

Wat is je grootste droom voor in de toekomst?
Twee dingen die op mijn bucketlist staan zijn:

1 – De Kilimanjaro beklimmen.

Ondanks ik geen enkele hike of wandelervaring heb, lijkt mij dit een hele toffe uitdaging wat op mijn bucketlist staat. De discipline en motivatie om hiervoor te trainen moet ik echter nog vinden.

2 – Het bezitten van een huis in Toscane.

Italië is mijn favoriete vakantieland. Prachtige steden, mooie natuur en bovenal verrukkelijke pasta en wijn. Hoe prachtig zou het zijn om hier een vakantiehuis te hebben!

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
In mijn huidige rol bij Blisss begeleid ik klanten bij een implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. In de beginfase ben je actief bezig met het diagnosticeren van de huidige situatie, vervolgens breng je de gewenste situatie in kaart en bewandel je gezamenlijk met de klant de route om daar te komen.

Momenteel ben ik op één project actief voor een implementatie van Business Central, dit komt doordat ik nu niet fulltime werk. Verder help ik een groep huidige klanten bij het continu perfectioneren van hun ERP-systeem. De klanten laten mij weten wat hun wensen zijn en vervolgens kijk ik wat er mogelijk is. Eerst in de basis van het systeem, maar ook veelal met de hulp van een ontwikkelaar. Vervolgens kijk ik samen met de klant hoe de nieuwe functionaliteit van de software het beste ingezet kan worden.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Een toppunt aan Blisss vind ik dat het voelt als een informele organisatie met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Dit is voor mij een ideaal beeld wat een bedrijf moet hebben als jij een starter op de arbeidsmarkt bent. Binnen Blisss krijg jij behoorlijk snel het vertrouwen om zaken zelf op te pakken. Hierdoor benut jij in het begin optimaal de te doorlopen leercurve. Dit in combinatie met de hulp die jij krijgt van de meer ervaren consultants maakt het een ideale organisatie om jezelf maximaal te ontwikkelen.

Tot slot houd ik van een organisatie die informeel voelt. Hiërarchisch verschil is er amper te merken en veel van de collega’s doen mee met de vele activiteiten die de activiteitencommissie organiseert. Al deze punten zorgen voor een goede collegiale sfeer bij Blisss.

Wat herken je terug van de kernwaarden van Blisss (Plezier, Passie, Groei & Openheid)?
De vele activiteiten die binnen Blisss worden georganiseerd door collega’s staan voor mij voor plezier. Het zaalvoetballen, borrelen, mountainbiken en nog veel meer creëert veel gezelligheid binnen de groep.

Al vroeg tijdens mijn studie wist ik dat mijn bedrijfskundige passie lag bij het consultancy werk. Het samen met een klant komen tot een verbetering van de huidige situatie is iets wat ik mijn hele leven graag zou willen doen.

De kernwaarde groei past bij Blisss op twee manieren. Ten eerste zie je dit terug aan de groei die Blisss heeft doorgemaakt de afgelopen jaren. Ten tweede zie je dit terug aan de tijd die Blisss investeert in de groei van haar medewerkers. De medewerkers groeien met het bedrijf mee.

Openheid past bij Blisss door de collegiale band die er is. Doordeweeks werk je samen met collega’s. De vrijdag erop zit jij met dezelfde collega’s op het terras. Dit zorgt voor een open en ontspannen sfeer binnen Blisss.

Solliciteer nu voor de functie van functioneel consultant