Job alert

In mijn rol geniet ik van de vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken. De korte lijnen binnen Blisss maken het werken prettig en efficiënt.

Koen Janssen – Marketeer

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
Naast dat ik dagelijks met veel plezier voor Blisss werk, ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig. Ik wissel hardlopen, fitness en mountainbiken met elkaar af.

 

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik ben sinds 2020 werkzaam bij Blisss. Voordat ik hier begon, volgde ik de opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen, met een focus op marketing en sales. In mijn afstudeerjaar bouwde ik ook websites met WordPress voor lokale bedrijven. Na mijn studie leek het me een natuurlijke stap om een functie bij een softwarebedrijf te zoeken, waar ik als starter snel kon groeien.

 

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Als marketeer bij Blisss houd ik me bezig met verschillende taken. Aangezien onze potentiële klanten zich steeds meer online oriënteren, is mijn doel om Blisss online goed zichtbaar te maken. Dit omvat het beheren van SEA, SEO, het schrijven van (blog)artikelen, het creëren van video’s, het organiseren van evenementen, het beheren van social media en e-mailmarketing. Daarnaast werk ik samen met collega’s en externe partners aan diverse projecten.

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Als beginnend marketeer was bijna alles nieuw voor mij, en elke dag brengt nieuwe leerzame ervaringen met zich mee. In mijn rol geniet ik van de vrijheid om mijn eigen ideeën uit te werken. De korte lijnen binnen Blisss maken het werken prettig en efficiënt.

 

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Blisss is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar zowel op als naast de werkvloer ruimte is voor plezier. Iedereen werkt hier met passie, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer. De balans tussen werk en privé wordt erg gerespecteerd. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens werktijd te sporten als je dat uurtje ergens anders gedurende de week inhaalt. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je elke dag met energie aan het werk gaat.

 

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Mijn eerste werkdag bij Blisss viel samen met een teambuildingdag voor het hele bedrijf – een perfect moment om te starten!

 

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Blisss is een jong, maar professioneel bedrijf met veel aandacht voor het individu. Er zijn volop kansen om je te ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Als je plezier in je werk belangrijk vindt en uitdaging zoekt, dan is Blisss de perfecte plek voor jou!