Job alert

Samenwerken voor succes

Bij Blisss hechten we grote waarde aan het leveren van de best mogelijke oplossingen aan onze gewaardeerde klanten. Daarom koesteren we nauwe samenwerkingen met verschillende partners die ons ondersteunen bij het realiseren van slimme oplossingen en naadloze integraties.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten waardevolle tijd besparen en efficiënt kunnen werken. Als nieuwe collega is het essentieel dat je op de hoogte bent van onze samenwerkingsverbanden. Hieronder vind je een selectie van enkele partners waarmee Blisss succesvol samenwerkt.

partner
Blisss biedt Microsoft Dynamics ERP oplossingen aan net als Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aangesloten zijn bij Microsoft betekent voor ons dat we kunnen rekenen op de meest innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.
Microsoft
Dynamics Netwerk
partner

Met behulp van een strategische sessie, praktische training en persoonlijke begeleiding zorgt MyDesk ervoor dat CRM binnen jouw organisatie een succes wordt. Met meer dan 10 jaar ervaring in CRM software, weet MyDesk als geen ander wat er bij een CRM implementatie komt kijken.

MyDesk
CRM Software
partner

Synergy is de studievereniging voor studenten Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Internationale Bedrijfskunde en Recht en Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tegenwoordig is Synergy met bijna 2400 leden een van de grootste studieverenigingen in Nijmegen.

Blisss biedt studenten de mogelijkheid om meer te leren over de wereld van ERP en/of ervaring op te doen middels een (afstudeer)stage. Daarbij is er voor studenten die net klaar zijn met hun studie de mogelijkheid om bij Blisss aan de slag te gaan als junior consultant.

Synergy
Studievereniging Nijmegen
partner

Nexus is de studievereniging voor studenten Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij hebben zichzelf als doel gesteld om hun 400 leden kennis te laten maken met hun omgeving, zowel tussen studenten onderling als tussen student en bedrijfsleven.

Blisss biedt studenten de mogelijkheid om meer te leren over de wereld van ERP en/of ervaring op te doen middels een (afstudeer)stage. Daarbij is er voor studenten die net klaar zijn met hun studie de mogelijkheid om bij Blisss aan de slag te gaan als junior consultant.

Nexus
Studievereniging Nijmegen
partner

Companial vertegenwoordigt het grootste internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners, met 1000 gebonden bedrijven verspreid over 75 landen. De organisatie stelt haar partners in staat om te profiteren van de kennis en ervaring van elkaars professionals.

Companial’s vier pijlers van succes zijn: gemeenschap, bekwaamheid, capaciteit en mogelijkheden.

Companial
Dynamics Netwerk
partner

Een samenwerkingsverband is vrij uniek in het concurrerende landschap van Microsoft Dynamics partners. Toch geloven wij er in om kennis en inzicht met elkaar te delen om zo een voordelige samenwerking te creëren. Masters is een select gezelschap die bestaat uit partners die zelfstandig modules ontwikkelen.

Masters
Dynamics Netwerk
partner

Continia biedt add-on oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central die de productiviteit van uw organisatie verbeteren.

Continia
Dynamics Netwerk
partner

To-Increase is een wel bekende Microsoft partner die zich in Nederland richt op add-ons die aansluiten op Microsoft Dynamics. Blisss maakt bij haar klanten voornamelijk gebruik van de barcode scanning oplossing van To-Increase: NAV Anywhere.

To-Increase
Dynamics Netwerk
partner

Met 1200 gebruikers in meer dan 40 landen verdeeld over 6 continenten is idyn één van de toonaangevende leveranciers voor Dynamics-oplossingen. idyn ontwikkelt en levert standaardproducten aan Dynamics-partners die ze inzetten voor productiviteitsverbeteringen bij hun klanten.

idyn
Dynamics Netwerk
partner

Met de Elfsquad productconfigratur kan je online complexe producten samenstellen. Deze producten kunnen middels een paar clicks aanbieden aan jouw klanten.

Blisss en Elfskot zorgen er samen voor dat jij producten niet handmatig hoeft over te zetten middels een slimme integratie.

Elfsquad
Productconfigurator
partner

Act-In is gespecialiseerd in Productie software om uw machinepark volledig te automatiseren. In 2018 stond Blisss voor het eerst samen met Act-In op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven.

Met de ERP-expertise van Blisss en het MES-systeem van Act-in presenteren wij samen een branche-specifieke totaaloplossing die kunststoffenbedrijven voorbereidt op Industrie 4.0.

Act-In
MES Software
partner

2-Control biedt autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics-applicaties, waaronder Business Central, waarmee het complexe en tijdrovende autorisatieproces tot het verleden behoort.

Gebruikers van Business Central en Navision zijn zo in staat om eenvoudig de beveiliging van Microsoft Dynamics te verbeteren.

2-CONTROL
Dynamics Netwerk
partner

DACON biedt een breed scala aan diensten en producten om organisaties te helpen met het beheren van hun IT-systemen, waarmee DACON hen helpt met verbeteren en automatiseren van hun werkplek, Cloudomgeving, IT-loket en servers. Zo creëren zij grip op het bedrijfsnetwerk, van printer tot server, van beveiliging tot werkplekbeheer.

DACON over Blisss: “We zijn blij met de samenwerking als strategisch partner. Zodoende kunnen we voldoen aan onze belofte om onze klanten te allen tijde totaal te ontzorgen.”

Dacon
ICT Diensten
partner

Sana Commerce is een e-commerce platform voor fabrikanten, groothandels en distributeurs. Zij vereenvoudigen het onderhouden van duurzame klantrelaties door middel van hun software, wat naadloos aansluit op Microsoft Dynamics-applicaties zoals Business Central.

Sana staat voor meer klantgemak, volledige betrouwbaarheid en continue verbetering.

SANA
E-commerce
partner

Tasklet Factory concentreert zich op de ontwikkeling van krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS. Het team van Tasklet Factory is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties en integratie met Microsoft Dynamics.

Tasklet Factory
Dynamics Netwerk
partner

Tinx-IT ontwerpt, ontwikkelt en integreert software voor E-commerce naadloos met ERP-systemen van Microsoft, waaronder Business Central en Navision.

Tinx-IT
E-commerce
partner

Met de Electronic Data Interchange (EDI)-oplossing van Anveo kunnen klanten en leveranciers gemakkelijk documenten elektronisch uitwisselen in Business Central.

Anveo
Dynamics Netwerk