Job alert

Wat ik leuk vind aan mijn huidige rol binnen Blisss is het programmeren, nieuwe software technieken uitzoeken en uitproberen en alle projecten managen op technisch gebied en functioneel.

Gerardo Petronilia – PowerApps Consultant

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
In mijn dagelijks leven richt ik me op mijn gezin, waterpolo en programmeren.

 

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik werk sinds april 2017 bij Blisss. Voorheen was ik actief in de wereld van Organische Chemie, waar ik in een laboratorium werkte aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Uiteindelijk koos ik voor een carrièreswitch en zo kwam ik bij Blisss terecht. Het was dan ook hartstikke fijn dat Blisss me deze kans bood.

 

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
In mijn huidige rol bij Blisss, ben ik bezig met het managen van alle projecten bij onze afdeling Zakelijke Apps. Daarnaast ben ik ook bezig met software development (programmeren).

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Wat ik boeiend vind aan mijn rol bij Blisss, is het programmeren, het verkennen en toepassen van nieuwe softwaretechnieken, en het technisch en functioneel managen van alle projecten. Ik geniet ervan om me te storten op het oplossen van problemen.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Blisss is een leuk, jong, dynamisch en energiek bedrijf, waar ruimte is voor het inbrengen van ideeën en de financiële middelen aanwezig zijn om deze te realiseren.

 

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meedenkt waar je graag aan terugdenkt?
De Kerstborrels en Vierdaagsefeesten zijn voor mij hoogtepunten. Tijdens de Kerstborrel is er altijd een uitgebreid programma en een gezellig diner met collega’s.

 

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Ik zou toekomstige collega’s adviseren om bij Blisss te werken vanwege de vele mogelijkheden die het bedrijf biedt. Het is een snelgroeiende organisatie met veel potentie.