Job alert

Ik heb hele leuke, jonge, maar vooral ook slimme collega’s. Dat is super om mee samen te werken. En om mee te borrelen! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en die sla ik zelden over.

Lisa Coppens – Functioneel Consultant

Kun je jezelf voorstellen en vertellen hoelang je al bij Blisss werkt?

Natuurlijk, mijn naam is Lisa en ik werk nu 4 jaar bij Blisss als functioneel consultant en projectleider.

 

Kun je ons meer vertellen over jouw werkzaamheden bij Blisss?

Als consultant werk ik meestal aan 2 nieuwe ERP implementatie projecten. Dit zijn projecten bij diverse klanten, van productiebedrijf tot consultancy dienstverleners. Daarnaast help ik bestaande klanten bij wie het ERP pakket al geïmplementeerd is met nieuwe wensen en vragen over het systeem. Ook ben ik bij interne projecten betrokken. Zoals het meer structuur geven aan de manier waarop we projecten aanvliegen.

Wat mij in eerste instantie aansprak bij Blisss waren de diverse klanten. Dit geeft de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven te kijken hoe zij werken. Dat de ERP implementatie projecten gemiddeld 5-9 maanden duren sprak mij ook aan. Een mooie periode om een klant goed te leren kennen en te helpen met automatiseren maar na die periode ook weer door naar de volgende uitdaging.

Wat was voor jou de reden om bij Blisss te gaan werken?

In de basis was ik opzoek naar een consultancy functie waarin ik bedrijven kan helpen met efficiënter werken. Daarin zag ik ERP als een goede match.

Wat mij in eerste instantie aansprak bij Blisss waren de diverse klanten. Dit geeft de mogelijkheid om bij veel verschillende bedrijven te kijken hoe zij werken. Dat de ERP implementatie projecten gemiddeld 5-9 maanden duren sprak mij ook aan. Een mooie periode om een klant goed te leren kennen en te helpen met automatiseren maar na die periode ook weer door naar de volgende uitdaging. Verder zag ik de afwisseling tussen thuis, op kantoor en bij de klant werken wel zitten.

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Blisss te werken?

De combinatie van mijn werkzaamheden en de mensen waar ik mee samenwerk.

Ik vind het werk als consultant leuk en uitdagend. Lekker automatiseren. Niet alleen bij klanten, ook steeds vaker voor interne projecten. Dat is tof.

Maar wat natuurlijk het werk echt leuk maakt is het gezellige en professionele team. Ik heb hele leuke, jonge, maar vooral ook slimme collega’s. Dat is super om mee samen te werken. En om mee te borrelen! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd en die sla ik zelden over.