Job alert

Ik zeg altijd dat Blisss aanvoelt als een grote vriendengroep. Ik kan met iedereen goed opschieten en iedereen kan volledig zichzelf zijn. Er hangt altijd een hele fijne en informele sfeer op de werkvloer.

Julien Lemmen – Functioneel Consultant

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?

Naast mijn werk bij Blisss, waar ik veel plezier in heb, heb ik tal van andere bezigheden. Ik speel volleybal in een vriendenteam en ga regelmatig met deze vrienden een (speciaal)biertje drinken. Reizen is ook een van mijn passies, vooral roadtrips, en dit jaar ben ik op wintersport geweest – een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Heb je speciale hobby’s waar niet iedereen vanaf weet?

Mijn grootste hobby is Formule 1. Ik ben al van kinds af aan een enorme Formule 1-fan. Lang voordat Max Verstappen de harten van menig Nederlander veroverde, volgde ik al de Grand Prix. Zijn succes maakt het volgen nu nog leuker. Naast het kijken naar de races, geniet ik ook van karten en simracen op mijn simulator.

 

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?

Ik werk als ERP consultant. In deze rol ondersteun ik klanten gedurende het hele implementatietraject van het ERP-pakket Business Central. Het doel is om Business Central, inclusief eventuele add-ons, aan te passen aan de wensen van de klant. Dit omvat het inrichten, testen en trainen van het systeem samen met de klant en mijn collega’s. Daarnaast bied ik ondersteuning aan klanten die reeds gebruikmaken van Business Central.

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?

Mijn rol is erg leuk en uitdagend. Door de diversiteit aan klanten en projecten is elke dag anders. Ik leer klanten snel kennen en krijg veel vrijheid bij het begeleiden van de ERP-implementaties. Goede communicatie met de klant en collega’s is cruciaal om samen tot het beste resultaat te komen. Het succesvol afronden van een implementatietraject geeft dan ook veel voldoening.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?

Blisss voelt als een grote vriendengroep. Ik kan goed opschieten met iedereen en iedereen kan helemaal zichzelf zijn. Er heerst een fijne en informele sfeer op de werkvloer, wat maakt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We zijn een groep jonge mensen die gedreven zijn om steeds beter te worden en door te groeien. Blisss kenmerkt zich door een transparante en platte organisatiestructuur zonder politieke spelletjes. De vrijheid en inspraak die je krijgt, verhogen het werkplezier aanzienlijk.

 

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?

Sinds ik in 2015 bij Blisss begon, heb ik al veel geweldige momenten meegemaakt. Het jaarlijkse hoogtepunt is toch wel de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. We kijken ’s middags naar de wandelaars onder het genot van een drankje, waarna we ’s avonds samen de stad in gaan. Naast deze feestelijke activiteiten geniet ik ook van de sportieve uitjes zoals karten, mountainbiken, padellen en zaalvoetballen.

 

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?

Nieuwe collega’s worden bij Blisss met open armen ontvangen en voelen zich direct thuis. Er zijn volop kansen om je te ontwikkelen en er is altijd iemand beschikbaar om te helpen. Iedereen is gedreven en werkt hard, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning, zoals een potje zaalvoetbal, een wandeling tijdens de pauze en de vrijdagmiddagborrel.