Werken bij betekent...

Lees hieronder verhalen van onze Blisssers!

Wat werken bij precies betekent…

Bij Blisss hebben wij onze mensen hoog in het vaandel staan. Zij geven tenslotte advies aan onze klanten zorgen en zorgen ervoor dat wij samen met onze klanten de doelstellingen behalen. Wij hechten dus ook veel waarde aan de vorming van ons team. Voor dat je bij Blisss komt werken is het dan ook van belang te weten met wat voor een soort mensen je te maken hebt en waar hun interesses liggen. Op die manier kun jij je oriënteren of Blisss bij je past!

Lees in de volgende rubriek verhalen over onze werknemers en hoe wat hun ervaringen zijn bij Blisss!

 

Justin Ijzendoorn

Marketing Manager Blisss

Wat doe je zoal in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven vind ik het belangrijk om naast mijn werk ook leuke dingen te ondernemen. Zo drink ik graag een biertje met mijn vrienden en kijk ik graag een serie of ga ik gamen. Daarnaast gaat mijn hart sneller kloppen van de voetbalwedstrijden van Vitesse. Zoals je wellicht begrijpt brengt dat op de werkvloer nog wel eens wat rivaliteit met zich mee, en de nodige grapjes van dien. Maar juist die dingen maken het leuk.


Hoe ben je bij Blisss gekomen?
Na mijn studie Small Business and Retail Management had ik nog niet echt een heel goed idee van welk werk ik zou willen doen. Daarom heb ik mijn CV destijds online gezet. Vervolgens kreeg ik meerdere aanbiedingen uit diverse hoeken. De aanbieding van Blisss sprak mij vrijwel direct aan. Blisss kwam op mij over als een organisatie met een jong en informeel team, met daarnaast heel veel ambitie. Dat merkte je aan het prettige en open sollicitatiegesprek.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?

Ik ben in dienst getreden in februari 2017. Ik ben begonnen als commerciële binnendienst, waar bij mijn taak was om veel acquisitie te doen. Naast acquisitie ben ik steeds meer marketingactiviteiten gaan ondernemen, waardoor dit ook steeds meer mijn verantwoordelijkheid werd. Ik ben inmiddels marketingmanager geworden. En dat is ook het mooie aan Blisss. Je hebt ontzettend veel doorgroei mogelijkheden.


Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?

Zoals ik al zei ben ik verantwoordelijk voor de marketing van Blisss. Denk hierbij aan zaken die te maken hebben met het onderhouden van de website en social-media en het organiseren van klantgerichte evenementen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het ERP acquisitieteam en de werving van stagiaires.


Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?

De veelzijdigheid van mijn functie spreekt mij erg aan. De afwisseling die ik in mijn dagelijkse werkzaamheden heb zorgt ervoor dat ik scherp blijf en dat het niet eentonig wordt. Bovendien ben ik blij met de vrijheid die ik krijg om de bedrijfsdoelen samen met mijn collega’s te behalen.


Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?

Het mooie vind ik dat Blisss een hele platte organisatie is. Er is absoluut geen sprake van hiërarchie. Je merkt echt dat niemand zich beter voelt dan een ander. Ook vind ik het leuk om te werken met jonge mensen, waaronder stagiaires en studenten. Het leuke daaraan vind ik dat de sfeer daardoor altijd goed is, en gezelligheid hoog in het vaandel staat. De ambitie vanuit de directie vloeit echt door in het bedrijf, waardoor iedereen een extra stap zet om onze doelen te bereiken.