Job alert

Het carrièrepad van Blissser Richard Brunsveld

-

Bij Blisss vormen onze medewerkers het kloppende hart van ons bedrijf, waar talent groeit en carrières worden gevormd. De komende tijd delen we een serie artikelen waarbij we dieper ingaan op de carrièrepaden en ontwikkelingsmogelijkheden bij Blisss. In dit artikel vertelt Sales Consultant Richard Brunsveld meer over zijn carrière bij Blisss en deelt hij zijn persoonlijke ervaringen.

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen wat jouw rol is binnen Blisss?

Ik ben Richard Brunsveld en ik kom uit Nijmegen. Ik werk anderhalf jaar bij Blisss als Sales Consultant. In deze commerciële rol ben ik in gesprek met zowel nieuwe als bestaande klanten, waarbij ik hen help en adviseer over de beste oplossingen die wij bieden op het gebied van Business Central en Power BI.  

Naast mijn werk ga ik graag buiten hardlopen en houd ik mij bezig met fotografie en auto’s. Ook houd ik erg van reizen. 

Wat sprak je aan toen je solliciteerde bij Blisss?

Blisss is een kleinere organisatie waardoor er ruimte is om naast je eigen functie meerdere taken op te pakken. Zo houd ik mij primair bezig met New Business en accountmanagement maar denk ik ook mee over onze marketinginspanningen en trek ik samen met onze operatie op om onze dienstverlening naar onze klanten te verbeteren. Bij Blisss heb je de mogelijkheid om overal in mee te denken als je dit ook leuk vindt!  

Blisss is een jong en dynamisch bedrijf met een levendige bedrijfscultuur, hier is het niet stoffig op stijfjes. Dit spreekt mij aan.  

Kun je iets delen over jouw carrièrepad binnen Blisss?

Ik ben in 2021 bij Blisss begonnen als Functioneel Consultant. Echter kwam ik er achter dat een commerciele rol meer bij mij past, ik heb tenslotte altijd commerciele functies gehad en ik heb nog een eenmanszaak als fotograaf dus het ondernemende zit er bij mij wel in!  Ik heb toen de overstap gemaakt naar het Sales team bij Blisss maar voor deze overstap heb ik nog een langgekoesterde droom kunnen waarmaken en heb ik een reis van 4 maanden naar Zuid-Oost Azië en Australië gemaakt. Dat is één van de dingen die ik zo mooi vind aan Blisss; er wordt écht gekeken naar waar jouw krachten liggen, maar er wordt ook geluisterd naar wat je graag zou willen. Zie het als een voetbalelftal: Als ik als verdediger toch liever in de voorhoede als aanvaller wil gaan spelen dan kan dit gewoon. 

Op welke manier helpt/ondersteunt Blisss je bij jouw ontwikkeldoelen?

Ik ervaar vooral “on the job” ondersteuning. Dus simpelweg door gewoon mijn werk te doen, de praktijk in te gaan. Ik kom bij veel verschillende bedrijven over de vloer met allemaal uiteenlopende uitdagingen en verschillende type mensen. Dit stelt mij in staat snel te leren vanuit deze ervaring en mijn skills bij ieder traject weer bij te schaven. Iedereen loopt in zijn/haar werk wel eens tegen zaken aan die je de volgende keer toch anders zou doen en ik denk dat dat is waar je het meeste van leert, door kritisch naar jezelf te kijken en niet vast te blijven hangen in oude gewoontes. Daarnaast is het ook mogelijk om interne, maar ook externe trainingen te volgen.  

Zoals iedereen bij Blisss heb ik ook regelmatig een gesprek met mijn leidinggevende om het te hebben over zowel mijn persoonlijke doelen als de bedrijfsdoelstellingen. In deze gesprekken heb ik de mogelijkheid om aan te geven wanneer ik behoefte heb aan ondersteuning, waarbij ik vervolgens gerichte begeleiding ontvang. Deze begeleiding bestaat vooruit uit ‘coaching on the job’, waardoor ik mijn vaardigheden als verder kan ontwikkelen. 

Hoe zie je jouw toekomst bij Blisss? Zijn er specifieke doelen die je wilt bereiken of nieuwe vaardigheden die je wilt ontwikkelen?

Ik wil in de basis een goede Sales Consultant zijn. Voor mij betekent dit dat ik een deal van A tot Z helemaal goed controleer en een sparringpartner ben voor mijn klanten. Dus dat ik, vanaf het eerste contactmoment tot het moment dat de klant met de nieuwe oplossingen die wij voor hen hebben gebouwd gaat werken, altijd op de hoogte ben. 

Daarnaast maakt Blisss een hele mooie groei door en ben ik gedreven om hier ook maximaal in bij te dragen. Omdat het zo’n klein bedrijf is zie je snel de impact van jouw inzet en daar wil ik graag in blijven bijdragen! 

Heb je nog tips voor potentiële nieuwe medewerkers?

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik als tip meegeven om goed uit te vragen wat de werkzaamheden op zowel korte als lange termijn inhouden en of je dit traject bij jou vindt passen. Een goed voorbeeld hiervoor is de 80/20 verhouding: 80% van je werkzaamheden moeten je energie geven, zodat de overige 20% die je wat minder leuk vindt geen negatieve invloed hebben op je werkplezier.   

Hoe zou je een typische Blissser omschrijven?

Een typische Blissser is iemand die doordacht en kritisch is naar zichzelf maar ook naar anderen, amicaal op de goede momenten en de goede balans vindt tussen werken en leven. Daarnaast is een typische Blissser vooral zichzelf. Je kan hier gewoon zijn wie je bent en ik denk dat iedereen dat hier ook is.  

We hebben veel verschillende type mensen bij Blisss maar ik ben ervan overtuigd dat dit er juist voor zorgt dat we elkaar aanvullen. Een typische Blissser weet waar zijn/haar krachten liggen en wil zich inzetten om samen met alle andere collega’s mooie resultaten neer te zetten.  

Vergelijkbare interessante artikelen voor jou

slider_img
Het carrièrepad van Blissser Nicky Jansen
Lees meer
slider_img
Het carrièrepad van Blissser Laudi Hulswit
Lees meer
slider_img
Het carrièrepad van Blissser Koen Janssen
Lees meer
slider_img
Blisss naar nieuw pand in Hartje Nijmegen
Lees meer
slider_img
Doorstuderen of werken? Waarom niet beiden?
Lees meer
slider_img
Ho Ho Ho Merry Blisssmas!
Lees meer