Job alert

Focus op ontwikkeling – het carrièrepad van Blissser Nicky Jansen

-

Bij Blisss vormen onze medewerkers het kloppende hart van ons bedrijf, waar talent groeit en carrières worden gevormd. De komende tijd delen we een serie artikelen waarbij we dieper ingaan op de carrièrepaden en ontwikkelingsmogelijkheden bij Blisss. In dit artikel deelt Teamlead Commercie Nicky Jansen meer over zijn carrière bij Blisss en vertelt hij meer over de ontwikkelingsmogelijkheden bij Blisss.

Kun je iets delen over jouw carrièrepad binnen Blisss?

Zeven jaar terug, gedurende de laatste twee jaar van mijn studie, ben ik gestart in het acquisitieteam, waarbij ik als student telefonisch contact legde met bedrijven om afspraken te regelen voor de salesvertegenwoordigers. Na het afronden van mijn studie kreeg ik de gelegenheid om binnen Blisss een traineeship te volgen bij Microsoft, wat mij de kans bood om door te groeien naar de positie van Sales Consultant. Met plezier heb ik deze rol vervuld tot aan het afgelopen jaar, toen ik de mogelijkheid kreeg om de rol van Teamlead Commercie op me te nemen. 

Op welke manier helpt/ondersteunt Blisss je bij jouw ontwikkeldoelen?

Ik werd onderdeel van Blisss op het moment dat Microsoft de transitie maakte naar de cloud, waardoor mijn eerste ontwikkeldoel was om te leren omgaan met cloud oplossingen en dat te vermarkten. Hiervoor kreeg ik vanuit Microsoft veel training-mogelijkheden en die filosofie kon ik ook meteen uitdragen naar de rest van Blisss.  

In de daaropvolgende jaren heb ik diverse commerciële trainingen bijgewoond, naast de inhoudelijke sessies gericht op onze producten. Tijdens deze commerciële trainingen lag de nadruk met name op het voeren van doeltreffende verkoopgesprekken en het grondig begrijpen van de verkoopdynamiek rondom ERP-producten. Recentelijk heb ik een leiderschapstraining gevolgd, die nauw aansloot op mijn nieuwe functie als Teamlead, en deze succesvol afgerond. 

Blisss biedt dus veel mogelijkheden omtrent het volgen van trainingen, waarbij je zelf mag aangeven waar je behoefte aan hebt. Op deze manier wordt de begeleiding in professionele ontwikkeling altijd op maat aangeboden, passend bij de persoonlijke wensen en behoeften. 

Als Teamlead ben ik me uiteraard bewust van de andere zijde van dit verhaal. Binnen mijn team vind ik het van belang om voortdurend te blijven streven naar ontwikkeling. In dit opzicht stel ik samen met het Commerciële Team de doelstellingen voor het jaar vast, identificeer ik gebieden waarop we gezamenlijk kunnen groeien en bekijk ik welke trainingen hierbij kunnen aansluiten. Ontwikkeling staat voor mij als Teamlead centraal, maar ik zie ook binnen de gehele organisatie dat het gezamenlijk werken aan onze individuele ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Ontwikkelen doen we nou eenmaal samen! 

Hoe zie je jouw toekomst bij Blisss? Zijn er specifieke doelen die je wilt bereiken of nieuwe vaardigheden die je wilt ontwikkelen?

Ik wil me vooral door ontwikkelen op het pad dat ik nu bewandel; dus nog meer vorm geven aan mijn rol als Teamlead. Daarnaast streef ik ernaar een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van mijn team en een nog grotere commerciële bijdrage te leveren aan Blisss. Gelukkig biedt Blisss mij de benodigde middelen en ruimte om deze doelen te verwezenlijken, en gezien de groei van onze organisatie acht ik dit een haalbaar pad om te vervolgen. 

Heb je nog tips voor potentiële nieuwe medewerkers?

Wanneer je wil solliciteren bij Blisss, maar nog niet zeker weet of de organisatie/functie bij jou past, neem dan vooral contact met mij op. We zijn een toegankelijke organisatie waarbij je altijd terecht kan met vragen voordat je begint met solliciteren. Ik zou ook eens een dag meelopen. Deze optie bieden wij graag en zo krijg je als potentiële werknemer het volledige plaatje van hoe het is om bij Blisss te werken. Kortom: ga met ons het gesprek aan! We denken graag met je mee over welke rol het beste bij jou past.  

Hoe zou je een typische Blissser omschrijven?

Een typische Blissser is jong van geest en een oprecht en eerlijk persoon. Je kan hier altijd jezelf zijn, zonder filter. Een typische Blissser heeft ook een positief, energiek karakter en streeft in alles wat hij/zij doet naar minimaal een 8. We kunnen de typische Blissser dus ook omschrijven als ambitieus. Daarnaast heeft een typische Blissser ook affiniteit met techniek/IT en geeft dit hem/haar positieve energie.  

Bij Blisss werken veel jonge mensen, wat zorgt voor een leuke dynamiek in de organisatie. Er is een gezonde verhouding jong – oud, waarbij jong leert van oud en oud jong van geest blijft door jong. We zijn een groeiende organisatie, wat erg leuk is om daar deel van uit te maken. Een typische Blissser ziet zichzelf meegroeien met de organisatie en weet zijn/haar plekje wel te vinden.  

Vergelijkbare interessante artikelen voor jou

slider_img
Een dag in het leven van een Junior Functioneel Consultant – Dagboek Enze Jansen
Lees meer
slider_img
Een dubbele functie, hoe ziet dat eruit? – Dagboek Stef van Wiechen
Lees meer
slider_img
Werken & leven – het carrièrepad van Blissser Richard Brunsveld
Lees meer
slider_img
Ontwikkelen doen we samen – het carrièrepad van Blissser Laudi Hulswit
Lees meer
slider_img
Zelf de touwtjes in handen – het carrièrepad van Blissser Koen Janssen
Lees meer
slider_img
Blisss naar nieuw pand in Hartje Nijmegen
Lees meer
slider_img
Doorstuderen of werken? Waarom niet beiden?
Lees meer
slider_img
Ho Ho Ho Merry Blisssmas!
Lees meer