Job alert

Doorstuderen of werken? Waarom niet beiden?

-

Je studie loopt ten einde en er liggen moeilijke keuzes op de loer. Tinderen of settelen? Kopen of huren? Doorstuderen of werken? Te midden van deze stress biedt Blisss jou rust, omdat wij je de ruimte geven om jezelf aan de hand van ons traineeship stapsgewijs te ontwikkelen tot Functioneel of Technisch (ERP) Consultant.

Lancering traineeship

1 september 2023 markeert de lancering van het Blisss-traineeship. In een tijdsbestek van twaalf weken volgen beginnende consultants uiteenlopende vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen, en voeren ze een ERP-implementatie uit bij een klant. Dit alles gebeurt onder toeziend oog van onze trainers zodat ze écht wordt klaargestoomd voor het werk in één van onze kleurenteams.

Voordelen van het traineeship

Twijfel je nog over de voordelen van een traineeship? Wij zetten ze voor je op een rij: 

  1. Persoonlijke ontwikkeling; tijdens ons traineeship leer je niet alleen over de inhoud van Business Central, maar je krijgt ook verschillende vaardigheidstrainingen voorgeschoteld, waardoor jij jezelf op alle vlakken ontwikkeld. We ontdekken samen waar jouw krachten liggen, waarna we in samenspraak analyseren hoe we deze zo goed mogelijk inzetten ten behoeve van jezelf en de organisatie. 
  2. Combineer theorie en praktijk; tijdens ons traineeship spendeer jij een deel van je tijd aan een ERP-project. Dit ‘leren in de praktijk’ is ontzettend waardevol en daarom een belangrijk speerpunt in de twaalf lesweken. 
  3. Betaald leren; zoals gezegd draai jij mee op echte ERP-projecten. Dit betekent werk en daar hoort salaris bij. In tegenstelling tot de universiteit, waar jij betaalt om te mogen leren, ontvang je van ons salaris om jezelf te ontwikkelen op projecten. Dubbel winnen toch? 
  4. Kennismaken met collega’s; de traineeperiode is uitermate geschikt om je collega’s goed te leren kennen. Je komt enerzijds terecht in een trainee-team met wie je intensief samenwerkt. Na afloop van de trainingsperiode wordt je overgeheveld naar één van onze kleurenteams, wat betekent dat je intensief samenwerkt met nieuwe teamgenoten met uiteenlopende achtergronden. Binnen de kortste keren heb jij kennisgemaakt met de hele organisatie. 
  5. Netwerk, netwerk, netwerk;  

Ben jij gemotiveerd en ambitieus? Dan zoeken wij jou! We nodigen je uit om contact op te nemen met (één van) onze recruiters Tijn en Ruud. Zij kunnen jou alles vertellen over het traineeship en hetgeen waar wij als organisatie voor staan. 

Vergelijkbare interessante artikelen voor jou

slider_img
Werken als Marketeer bij Blisss – Dagboek Joska Nahuijsen
Lees meer
slider_img
Een dag in het leven van een Junior Functioneel Consultant – Dagboek Enze Jansen
Lees meer
slider_img
Een dubbele functie, hoe ziet dat eruit? – Dagboek Stef van Wiechen
Lees meer
slider_img
Focus op ontwikkeling – het carrièrepad van Blissser Nicky Jansen
Lees meer
slider_img
Werken & leven – het carrièrepad van Blissser Richard Brunsveld
Lees meer
slider_img
Ontwikkelen doen we samen – het carrièrepad van Blissser Laudi Hulswit
Lees meer
slider_img
Zelf de touwtjes in handen – het carrièrepad van Blissser Koen Janssen
Lees meer
slider_img
Blisss naar nieuw pand in Hartje Nijmegen
Lees meer
slider_img
Ho Ho Ho Merry Blisssmas!
Lees meer