Jouw carrière begint hier!

Stage bij Blisss

Ervaring op doen bij een organisatie die kansen biedt

Stage lopen bij Blisss betekent stage lopen bij een snel groeiend, jong bedrijf. Wij zorgen er voor dat jij volop kansen geniet en dat er voor jou meer dan voldoende mogelijkheden voordoen om jezelf te ontplooien. Wij geven jou de kans. Geef jij jouw carrière vleugels?

Onze stages

Stage Functioneel Consultant

Bij Blisss is er de mogelijkheid voor meeloop stagiaires om mee te lopen bij de implementatie van een dergelijk ERP systeem. Onze consultants brengen met jou de werkprocessen in kaart, de wensen en eisen vanuit de opdrachtgever en gaan met het projectteam het ERP systeem inrichten.

Stage Ontwikkelaar ERP en Apps

Bij Blisss is er de mogelijkheid voor meeloop stagiaires om mee te lopen op de ontwikkelafdeling. Voor deze ontwikkelafdeling zijn we op zoek naar 3e en 4e jaars ontwikkelaars, die ervaring op willen doen in het programmeren in de praktijk of die willen afstuderen bij een energiek en vooruitstrevende organisatie. Binnen ons veelzijdige bedrijf kun je letterlijk alle kanten op.

Stage Finance & Control

Bij Blisss is er de mogelijkheid voor meeloop stagiaires om mee te lopen op de administratie afdeling. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar stagiaires, die ervaring op willen doen op het gebied van administratie bij een energiek en vooruitstrevende organisatie. Binnen ons veelzijdige bedrijf kun je letterlijk alle kanten op.

Ben jij benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Klik dan hier   Onze sollicitatieprocedure

Onze mensen

Bekijk iedereen