Werken bij Blisss betekent...

 

 

Koen Janssen

Marketeer Blisss

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
Naast dat ik dagelijks met veel plezier voor Blisss werk ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig. Zo voetbal ik in de kelderklasse bij de Trekvogels uit Nijmegen en winnen we meestal de derde helft. Ook wissel ik de gym af met een rondje hardlopen over de Waalkade.

Jammer dat we in Nederland geen bergen en sneeuw hebben, want anders zou ik het liefst iedere dag skiën en snowboarden. Meestal ga ik dan ook 1 week per jaar op wintersport naar Oostenrijk. Erg leuk dan ook dat Blisss van plan is om komend jaar haar eerste skitripje te organiseren met personeel. Verder houd ik ervan om gezellig met vrienden te borrelen of om een goed festival mee te pakken.

 

 

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik heb eerst de opleiding commerciële economie op de HAN in Nijmegen gevolgd. Hier ligt de focus vooral op marketing & sales. Tijdens mijn laatste studiejaar ben ik samen met mijn broer een eigen bedrijf gestart waarin we kleine ondernemingen hielpen bij het bouwen van een website. In dit eigen bedrijf ben ik ook afgestudeerd middels het schrijven van een ondernemingsplan.

Na mijn afstuderen wilde ik toch graag eerst ervaring opdoen in het werkveld bij een groter bedrijf. De softwarewereld leek mij erg dynamisch en uitdagend en zodoende ben ik dan ook bij Blisss terechtgekomen. Wat mij direct aansprak was de informele werksfeer bij Blisss en de passie waarmee iedereen zijn werkzaamheden uitvoert.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Ik ben werkzaam als marketeer bij Blisss. We zien dat onze potentiële klanten zich steeds meer online oriënteren voordat ze met ons in aanraking komen. De klantreis verschuift voor een groot gedeelte van offline naar online. Als marketeer is het mijn taak dat we online goed zichtbaar zijn bij onze (potentiële) klanten en dat ze op het juiste moment de juiste content aangeboden krijgen.  Als marketeer bij Blisss ben ik onder andere bezig met SEA, SEO, (blog)artikelen schrijven, video’s creëren, evenementen organiseren, social media beheren, e-mailmarketing en verder werk je met collega’s en externe partners aan diverse projecten. Al met al een heel gevarieerd takenpakket.

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Als beginnend marketeer was bijna alles nog nieuw voor mij en kwam er veel op mij af. Geen dag is tot nu toe hetzelfde geweest en ik leer continue interessante dingen die ik direct kan toepassen in mijn werk. In mijn huidige rol krijg ik veel vrijheid en mag ik veel van mijn eigen ideeën ook direct zelf in de praktijk uitvoeren. De lijntjes zijn kort bij Blisss en dat is fijn werken.

Als marketeer is het samenspel met de salesafdeling ook van groot belang. Bij Blisss zijn deze 2 afdelingen ook goed op elkaar afgestemd en willen we samen voor de winst gaan!

 

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Als starter voelde ik mij onmiddellijk thuis bij Blisss. Bij Blisss kan je lekker jezelf zijn als persoon en is er op en naast de werkvloer veel ruimte voor plezier. Je merkt dat iedereen elke dag met veel passie aan het werk is om ervoor te zorgen dat we het als bedrijf iedere dag een stapje beter doen. Er heerst een positieve sfeer op de werkvloer en ze vinden hier de balans tussen werk en privé ook erg belangrijk. Wil je een keer tussen de middag gaan sporten? Geen enkel probleem! Je bent baas over je eigen agenda en kan die indelen zoals jezelf wilt. Dat maakt dat je iedere dag met veel energie en zin weer aan het werk gaat.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Mijn allereerste werkdag was direct al een succes. Toevallig vond deze direct plaats op een dag die centraal stond in het teken van teambuilding voor het gehele bedrijf. Geen beter moment om te starten dus!

Dankzij de activiteitencommissie bij Blisss worden er geregeld leuke dingen georganiseerd waar je aan mee kunt doen. Denk daarbij aan zaalvoetbal, mountainbiken en een biertje doen in de kroeg in de stad.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Als starter kom je bij een jong maar professioneel bedrijf terecht. Er is veel aandacht voor jou als individu en er liggen genoeg kansen voor het oprapen om verder te groeien op de gebieden waar jij je graag in wilt ontwikkelen. Daarnaast is ons kantoor gevestigd in de Kazerne. Een schitterend bedrijfspand waar je in de lente/zomer heerlijk buiten zit op het terras met een lekker biertje. Als je plezier in je werk belangrijk vindt en ook graag uitdaging in je werk zoekt dan zit je bij Blisss zeker op je plek!