Werken bij Blisss betekent...

 

 

Koen Janssen

Marketeer Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
Naast dat ik dagelijks met veel plezier voor Blisss werk ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig. Zo ben ik meerdere dagen per week in de sportschool te vinden of buiten aan het hardlopen. Jammer dat we in Nederland geen bergen en sneeuw hebben, want anders zou ik het liefst zoveel mogelijk skiën en snowboarden. Meestal ga ik 1 week per jaar op wintersport naar Oostenrijk. Verder houd ik ervan om gezellig met vrienden te borrelen of een festival mee te pakken.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik ben in september 2020 begonnen bij Blisss. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd voor de opleiding commerciële economie op de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn laatste studiejaar ben ik samen met mijn broer een eigen bedrijf begonnen genaamd Alphamannen. In mijn eigen bedrijf kon ik al mijn opgedane kennis tot dan toe in de praktijk toepassen en heb ik ontzettend veel geleerd. Als afstudeeropdracht heb ik een ondernemingsplan geschreven.

Tijdens mijn laatste studiejaar is de interesse in de wereld van software sterk gegroeid. Nadat ik was afgestudeerd ben ik op zoek gegaan naar een baan bij een bedrijf met een jong en informeel team waar veel mogelijkheden zijn om mee te groeien als persoon. Zodoende kwam ik bij Blisss terecht. Tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek voelde ik direct een klik.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Ik ben werkzaam als marketeer bij Blisss. We zien dat onze potentiële klanten zich steeds meer online oriënteren voordat ze in gesprek komen met ons. De klantreis verschuift voor een groot deel van offline naar online. Als marketeer is het mijn taak dat we online goed zichtbaar zijn voor onze doelgroep en ze met ons een afspraak willen maken. Om dit voor elkaar te krijgen ben ik wekelijks bezig met het creëren van aansprekende content voor de verschillende kanalen waarvan we gebruik maken. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de werving en coördinatie van nieuwe stagiaires of medewerkers. Al met al een heel gevarieerd takenpakket.

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Als starter is bijna alles nog nieuw voor mij en komt er veel op mij af. Geen dag is hetzelfde en ik leer continue interessante dingen die ik ook direct kan toepassen in mijn werk. In mijn huidige rol krijg ik veel vrijheid en mag ik veel van mijn eigen ideeën ook direct zelf uitvoeren. Het is ontzettend fijn om zoveel vertrouwen te krijgen en begeleiding te ontvangen wanneer dat nodig is. Als marketeer is het samenspel met de salesafdeling ook heel belangrijk en het is fijn om elkaar hierin te kunnen ondersteunen.

Verder vind ik het leuk om te merken dat ik veel plezier haal uit bepaalde marketingactiviteiten. Zo hebben we net een aantal weken terug een nieuwe camera aangeschaft en vind ik het zo leuk om hiermee bezig te zijn dat ik zelfs in mijn vrije tijd ermee zit te oefenen. Zo krijg je onverwachts ineens heel veel nieuwe hobby’s erbij. 😉

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Als starter voelde ik mij oniddellijk thuis bij Blisss. Bij Blisss kan je gewoon jezelf zijn en is er op en naast de werkvloer veel ruimte voor plezier. Je merkt dat iedereen iedere dag met veel passie aan het werk is om er samen voor te zorgen dat we als bedrijf groeien. Er is een heel positieve sfeer aanwezig onder de collega’s. Dat maakt dat je iedere dag met veel energie en zin weer aan het werk gaat.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Ik had het geluk dat mijn eerste werkdag plaatsvond tijdens een bedrijfsdag. Iedereen van het bedrijf was hier aanwezig om samen teambuilding activiteiten te ondernemen en na te denken over de ontwikkeling van onze organisatie in de toekomst. Geen betere dag dus om te starten en direct met iedereen kennis te maken. Op het einde van de dag sloten we af met een etentje + borrel. Tijdens het etentje werden zelfs oesters geserveerd (wat ik nog nooit eerder had gehad). Een unieke ervaring dus!

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Als starter kom je in een jong bedrijf terecht. Er is veel aandacht voor jou als individue en er zijn veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ligt ons kantoor gevestigd in het mooiste bedrijfspand van Nijmegen, namelijk het Kazerneterrein. In de zomer kun je hier heerlijk buiten op het terras zitten met een biertje na een dag hard werken. Als je plezier tijdens het werk belangrijk vindt en een uitdaging niet uit de weg gaat, dan moet je zeker bij Blisss solliciteren.