Vacature Functioneel Consultant

Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Voor de ERP afdeling zijn we op zoek naar een functioneel consultant om ons team te versterken. 

Wat ga je doen als Functioneel Consultant?

Als je als functioneel consultant bij ons komt werken dan zal je het leuk vinden om:

 • Samen met de klant te ontdekken waar hun behoeftes liggen;
 • In kaart te brengen hoe de diverse werkprocessen verlopen;
 • Te bepalen met welke ERP oplossing hij of zij het meest geholpen is;
 • Samen met de technische consultants te bepalen hoe Dynamics 365 Business Central ingericht kan worden dat de software optimaal aansluit bij deze werkprocessen;
 • Je te verdiepen in de verschillende modules en verschillende add-ons van Dynamics 365 Business Central.
 • Zelf je tijd in te delen en zelf verantwoordelijk te zijn voor de deadlines die je met klanten en collega’s afspreekt.

Deze afwisseling tussen het begeleiden en consultancy zorgt voor een afwisselende en gevarieerde baan waarbij je zelf je tijd in kunt delen en zelf verantwoordelijk bent voor de deadlines die je met klanten en collega’s afspreekt.

 

Wat bieden wij een Functioneel Consultant?

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365 Business Central en een perfecte opleiding hebt genoten. Het is ons duidelijk dat dit lang niet altijd mogelijk is. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar is het zeker geen probleem als je niet geheel aan deze richtlijnen voldoet:

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, complexe en uitdagende projecten en vrijheid om het project naar eigen hand te zetten;
 • Diversiteit aan projecten en branches waardoor ieder project weer anders is;
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied, persoonlijke vaardigheden en skills;
 • Doorgroeimogelijkheden; Het is mogelijk om door te groeien als ‘mentor’ bij Blisss. Daarbij is je hoofdtaak het begeleiden van Business Central implementatie projecten bij onze klanten. Naast deze grote projecten zul je ook kleinere projecten gaan begeleiden zoals bijvoorbeeld een upgrade project, EDI of webshop koppeling of scanoplossing.
 • Leuke collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen!
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling
 • Fit met Blisss programma

Wat vragen wij van een Functioneel Consultant?

Kwaliteiten die wij graag bij jou terugzien zijn:

 • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring met Microsoft Dynamics 365 Business Central is een pré.
 • Opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Communicatief sterk en stressbestendig.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Benieuwd hoe het is om als Functioneel Consultant bij Blisss te werken? Lynn vertelt je hier meer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen