Vacature Stage Ontwikkelaar

Voor 2023 hebben wij plek voor stagiairs Ontwikkelaar. De stage wordt op deze pagina verder toegelicht.

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Wat ga je doen als stagiair Ontwikkelaar?

Voor deze ontwikkelafdeling zijn we op zoek naar 3e en 4e jaars ontwikkelaars, die ervaring op willen doen in het programmeren in de praktijk of die willen afstuderen bij een energiek en vooruitstrevende organisatie. Binnen ons veelzijdige bedrijf kun je letterlijk alle kanten op. Wij stellen jouw capaciteiten en ontwikkeldoelen centraal en gaan vanuit daar naar mogelijkheden kijken.

  • Zo is het mogelijk om mee te helpen bij onze webapplicatie afdeling, waar we webapplicaties bouwen met behulp van Azure, SQL, React en ASP.NET.
  • Ook hebben wij zelf enkele producten met Xamarin opgebouwd.
  • Of je gaat helpen bij onze ERP afdeling. Daar bouwen onze programmeurs de meest waanzinnige apps op het Platform van Microsoft: programmeren met Visual Studio Code, deployment op Azure of het maken van een Powerapp. Zo staan er nog een viertal apps te trappelen om ontwikkeld te worden met jou.
  • Verder liggen er voldoende mogelijkheden voor een afstudeeronderzoek, bijvoorbeeld op de (on)mogelijkheden van Powerapps (de rol van low-code/no-code in de toekomst) Power BI of het optimaliseren van een ontwikkelstraat in een veranderende wereld met Microsoft.

Wat bieden wij een stagiair Ontwikkelaar?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Onze 4 kernwaarden zijn Next Level Digitaliseren, Ontwikkelen doen we Samen, Zelf de Touwtjes in Handen en Werken & Leven. Next Level Digitaliseren omdat we uitdagende en complexe projecten doen, gebruik maken van de beste tools en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Ontwikkelen doen we Samen omdat er een ruim aanbod is aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Zelf de Touwtjes in Handen omdat jij zelf de balans bepaalt tussen bij de klant, thuis of op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Werken & Leven omdat we veel leuke activiteiten aanbieden, zoals: Vrijmibo, Padel, Jeu de Boules, LAN Party’s en nog veel meer.

Verder bieden wij:

  • Een goede begeleiding in het traject door mensen die zelf minimaal ook een afgeronde HTS opleiding hebben gehad. In het verleden hebben al veel studenten bij Blisss afgestudeerd of hun meewerkstage met succes afgerond.
  • Wij beschikken binnen ons development team (12 mensen) over een goede mix van ervaring en jeugdig enthousiasme, waar binnen jij je eigen koers kan varen en je creativiteit volop kan benutten.
  • Een moderne werkplek, met een groot terras voor de deur (Kazerne) en de kans om volop mee te draaien in ons leuke bedrijf!
  • Een marktconforme stagevergoeding van €350.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Benieuwd hoe het is om bij Blisss stage te lopen? Tijn vertelt je hier meer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen