Vacature stage Ontwikkelaar

Bedrijfsprofiel Blisss Software

Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Blisss bestaat uit twee takken van sport: ERP (met de focus op Microsoft Dynamics 365 Business Central) en App ontwikkeling (met de focus op apps voor commercie). Voor beide afdelingen zijn we op zoek naar een stagiair ontwikkelaar om ons team te versterken. 

Een prettige werkomgeving, plezier in je werk en goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je wordt onderdeel van een relatief jong team: het gros van de medewerkers is onder de 30 jaar. Vaak zijn er op meerdere avonden per maand activiteiten gepland om samen te sporten, gamen of borrelen. We willen in de komende 3 jaren groeien naar een uiterst professioneel team van ongeveer 80 medewerkers. Blisss is goed te vergelijken met een voetbalteam dat intensief met elkaar samenwerkt om samen tot succes te komen. De Topsporter die we zoeken is een ontwikkelaar. Een ‘middenvelder’ in de voetbal metafoor. Samen met de andere ontwikkelaars zorg je voor de solide basis waarop onze ERP- en app oplossingen van klanten worden ontwikkeld.

Stage omschrijving

Voor deze ontwikkelafdeling zijn we op zoek naar 3e en 4e jaars ontwikkelaars, die ervaring op willen doen in het programmeren in de praktijk of die willen afstuderen bij een energiek en vooruitstrevende organisatie. Binnen ons veelzijdige bedrijf kun je letterlijk alle kanten op. Wij stellen jouw capaciteiten en ontwikkeldoelen centraal en gaan vanuit daar naar mogelijkheden kijken. Zo is het mogelijk om mee te helpen bij onze webapplicatie afdeling, waar we webapplicaties bouwen met behulp van Azure, SQL, React en ASP.NET. Ook hebben wij zelf enkele producten met Xamarin opgebouwd. Of je gaat helpen bij onze ERP afdeling. Daar bouwen onze programmeurs de meest waanzinnige apps op het Platform van Microsoft: programmeren met Visual Studio Code, deployment op Azure of het maken van een Powerapp… Zo staan er nog een viertal apps te trappelen om ontwikkeld te worden met jou. Ook liggen er voldoende mogelijkheden voor een afstudeeronderzoek, bijvoorbeeld op de (on)mogelijkheden van Powerapps (de rol van low-code/no-code in de toekomst) Power BI of het optimaliseren van een ontwikkelstraat in een veranderende wereld met Microsoft.

Stage omschrijving

Wij hebben op dit moment nog 3 plekken beschikbaar. Wij zorgen voor een goede begeleiding in het traject door mensen die zelf minimaal ook een afgeronde HTS opleiding hebben gehad. In het verleden hebben al veel studenten bij Blisss afgestudeerd of hun meewerkstage met succes afgerond.
Wij beschikken binnen ons development team (12 mensen) over een goede mix van ervaring en jeugdig enthousiasme, waar binnen jij je eigen koers kan varen en je creativiteit volop kan benutten.
Wij bieden je een moderne werkplek, met een groot terras voor de deur (Kazerne) en de kans om volop mee te draaien in ons leuke bedrijf! En een marktconforme stagevergoeding uiteraard.
Stuur een mail waarin je jezelf kort voorstelt naar info@blisss.nl of wil onderstaande formulier in en wellicht tot snel!

Word jij onze nieuwe stagiair?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw toekomstige collega's

Dirko Wijers

Directeur

Dave Roersch

Project Coördinator

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Janneke Stiphout

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Nicky Jansen

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Martijn van der Ploeg

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Loes van Bree

Consultant

Jelle Tabois

Consultant

Koen Gubbels

Power BI Consultant