Vacature ASP.NET Developer

Een perfecte baan voor iemand met passie voor het ontwikkelen van softwareoplossingen (met name Apps en Webapplicaties) voor onze klanten uit de zakelijke branche.

Groei, Passie, Plezier en Openheid

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise.

Onze 4 kernwaarden zijn groei, passie, plezier en openheid. ‘Groei’ omdat wij als bedrijf altijd zullen proberen om het beste in jou naar boven te halen en jou te laten groeien. ‘Passie’ omdat we mensen zoeken die écht van software houden. ‘Plezier’ omdat plezier in je werk ontzettend belangrijk is om gestimuleerd te blijven en elke dag met frisse zin naar je werk te gaan. ‘Openheid’ omdat we weten dat open en eerlijke communicatie niet altijd makkelijk is, maar wel altijd tot het mooiste resultaat leidt.

Concreet betekent dit dat wij jou uitdagen en verantwoordelijkheid, vrijheid, en feedback geven. In ruil daarvoor verwachten we dat jij je proactief opstelt, betrokken bent bij Blisss als bedrijf en onze klanten, lekker jezelf bent en bovenal: eerlijk bent tegen ons én tegen jezelf.

Functie omschrijving

Bij Blisss werken meer dan 50 mensen verdeeld over 2 afdelingen: De ERP afdeling en de App afdeling. Binnen de App afdeling werken we aan een constante verbetering van onze CRM voor Sales app en ontwikkelen we apps op maat (voor de zakelijke markt). Met name voor onze CRM voor Sales app zijn we op zoek naar een ontwikkelaar die ons kan helpen met:

•De bouw van een Self Service Website (meer gemak voor klanten met service vragen en minder werk voor de afhandeling van deze service vragen)
•Doorontwikkeling van de CRM voor Sales app
•Doorontwikkeling van de overige clients.
•En daarnaast is er nog voldoende werk beschikbaar op het gebied van uitdagende app projecten.

Je focus ligt voornamelijk op de front-end werkzaamheden van de softwareoplossingen, maar waar nodig help je ook bij de ontwikkeling van de back-end. Bij de oplossingen die je maakt, gebruik je de nieuwste technologieën welke er, op het gebied van softwareoplossingen voor Apps, beschikbaar zijn.

salesflow

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een opleiding HBO Informatica gevolgd of je hebt aantoonbare ervaring.
  • Mede door je opleiding en affiniteit met je vak ben je in staat om je snel nieuwe technologieën eigen te maken.

Bij een werkweek van 40 uur ligt de salaris indicatie tussen de € 2.500,- en € 3.500,- per maand, uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Een voorbeeld week uit het leven van een App developer

 

Op maandagochtend start je met het doornemen van de werkzaamheden van de aankomende week, samen met jouw directe collega’s. Vervolgens check je of er nog supportaanvragen zijn binnen gekomen en pak je deze op, of plan je deze in voor jezelf of een collega om later op te pakken.

Een aantal dagen per week werk je aan de bouw van een Self Service Website voor onze Salesflow klanten en de doorontwikkeling van de mobiele app. Jij maakt daarbij, in overleg met de projectleider een goede inschatting van de benodigde tijd om het project af te ronden.

Gedurende de projecten sta je in nauw contact met de consultants. Je spreekt hen meerdere keren per week om jullie activiteiten goed op elkaar af te stemmen. Als je twijfelt of jij de planning of het werk goed oppakt dan is er altijd ruimte voor overleg met de andere ontwikkelaars. Bij Blisss krijg je veel ruimte om zelfstandig te werken maar kun je altijd rekenen op de support van jouw collega’s. Naast de grotere projecten is er in jouw werkweek ruimte gereserveerd voor technische vragen en oplossingen van bestaande klanten. Dit is in de meeste gevallen maximaal 1 dag per week. Als er nog ruimte over is gedurende je week, kan je altijd nog ontwikkelwerk doen voor de zakelijke apps afdeling. Dit kan variëren van kleinere opdrachten om een collega te ondersteunen, tot een project voor 1 specifieke klant waar jij de verantwoordelijkheid voor krijgt.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw toekomstige collega's

Dirko Wijers

Directeur

Dave Roersch

Project Coördinator

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Nicky Jansen

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Martijn van der Ploeg

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Jelle Tabois

Consultant