Werken bij Blisss betekent...

Tijn Krabbenbos

Recruiter Blisss

 

Ruud Lamers

Recruiter Blisss

 

Kun je jezelf even voorstellen en vertellen hoelang je al bij Blisss werkt?

Ruud: Mijn naam is Ruud Lamers, ik ben 24 jaar en studeer momenteel Human resource management aan de Fontys in Eindhoven. In mijn vrijetijd houd ik van lekker een biertje drinken en leuke dingen doen met mijn vrienden en vriendin. Ik werk bij Blisss sinds december 2021.

Tijn: Mijn naam is Tijn Krabbenbos, 20 jaar oud, ik studeer Bedrijfskunde aan de HAN en sinds maart 2023 in dienst bij Blisss. Na mijn stage periode, die in september ‘22 begon, ben ik begonnen als recruiter. Ik houd van sporten, reizen en met vrienden een biertje doen.

Kun je ons meer vertellen over jouw werkzaamheden bij Blisss?

Ruud: Ik werk bij Blisss als recruiter. Ik zoek voornamelijk kandidaten via LinkedIn, als er kandidaten interesse hebben, dan plan ik een kennismakingsgesprek om ze kennis te laten maken met Blisss. Daarnaast onderhoud ik de contacten met de studieverenigingen en denk ik mee met wervingsplannen.

Tijn: Ik houd me vooral bezig met het live-Recruitment en de voorbereidingen op de komst van nieuwe werknemers. Dit houdt in dat ik te vinden ben op beurzen/inhousedagen en andere plekken om zo te vertellen hoe het is om te werken bij blisss. Ook denk ik mee met nieuwe manieren om onze (nieuwe) werknemers op te leiden.

Wat was voor jou de reden om bij Blisss te gaan werken?

Ruud: Mijn schoonvader (voormalig eigenaar) tipte mij dat er een functie vrijkwam als recruiter. De reden dat ik dat ben gaan doen bij Blisss is omdat ik ervaring op wilde doen in het HR-vakgebied. Daarnaast past de gezellig en informele cultuur goed bij mij.

Tijn: Ik ben bij Blisss gaan werken omdat ik het bedrijf al goed kende via mijn stage. De sfeer en de werkgelegenheden bevielen mij zo goed dat ik hier graag nog langer wilde zijn. Dit kon niet als rol van consultant omdat ik daar niet genoeg tijd voor heb. Daarnaast leek het mij erg interessant om te leren over het zijn van een recruiter en het weven van nieuwe mensen.
Nu ik hier een tijdje werk is de sfeer nogsteeds erg prettig en ik ga mee naar activiteiten die het werken hier nog leuker maken.

Wat maakt het voor jou zo leuk om bij Blisss te werken?

Ruud: Vanaf de eerste dag voelde ik mij thuis bij Blisss. Je kan lekker jezelf zijn en er is op de werkvloer ruimte voor plezier. Daarnaast is Blisss flexibele qua uren en kan je hybride werken.

Tijn: Voor mij persoonlijk omdat het zo flexibel is. Ik studeer nog en heb wekelijks een ander rooster. Door de flexplekken en de flexibiliteit van mijn collega’s is het voor mij toch mogelijk om het makkelijk te combineren. Maar wat het echt leuk maakt is de sfeer op kantoor en de vele activiteiten. Tijdens werktijd maar ook na werktijd zoals een vrijmibo, zaalvoetbal of een middag mountainbiken. Door dit alles vind ik het erg fijn om bij Blisss te werken.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?

Ruud: Blisss is een jong maar professioneel bedrijf. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen tijd en werkzaamheden in te plannen. Bij Blisss werken veel jonge, enthousiaste mensen en heerst er een informele sfeer.

Tijn: Het is een enorm prettige sfeer en elke collega staat altijd open voor een praatje. Ik heb echt het gevoel alsof Blisss een grote groep vrienden is die samen aan mooie projecten werken. Dit komt ook door de vele activiteiten waar je elkaar nog beter leert kennen. De balans van werken en leven is naar mijn mening bij Blisss erg goed verdeeld.

Wil jij nou ook bij Blisss werken? Wij hebben nog vacatures! Klik hier.