Werken bij Blisss betekent...

 

 

Recep Gercek

Commerciële binnendienst & Belteam

Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
Momenteel ben ik mij aan het voorbereiden voor mijn afstudeerstage. Voor de rest is er in deze tijd niet veel te doen (corona). Ik probeer nog een beetje fit te blijven, maar dat is nog erg lastig. Normaal gesproken besteed ik mijn vrije tijd graag met vrienden en familie, door wat drankjes te doen of een festival mee te pakken. Verder vind ik het erg leuk om te zwemmen.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
In september 2019 heb ik stage mogen lopen bij Blisss op de CRM-afdeling. Na een leerzame meewerkstage heb ik een baan aangeboden gekregen als commerciële binnendienstmedewerker. Voor een 3e jaars student is het natuurlijk een grote kans om een parttime kantoorbaan te hebben die ook nog goed aansluit op de opleiding die ik momenteel volg (commerciële economie).

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Ik ben deels verantwoordelijke voor het acquisitie-team waar ik zelf ook onderdeel van uitmaak. Ik heb tijdens mijn meewerkstage de verandering in de manier leadgeneratie van Blisss mogen meemaken. Samen met de binnendienstmanager hebben we een goedlopend proces opgezet waardoor we nog gerichter potentiële klanten kunnen bereiken. Verder ondersteun ik de binnendienstmanager.

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Voor mij is het heel tof om als student deze ervaring op te doen. Het leukste aan mijn huidige rol vind ik toch wel de leerzame meetings die we hebben met de MT-leden. Deze zijn altijd ontzettend leerzaam, maar toch gezellig.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Bij Blisss word je als collega altijd gewaardeerd. Ik ben een student, maar mijn meningen en/of voorstellen worden altijd serieus doorgenomen en soms ook doorgevoerd. Deze waardering zorgt ervoor dat je een hart voor de zaak krijgt. Je kunt hier altijd jezelf zijn.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Alle gezellige gesprekken tussen het werk door die we hebben met onze binnendienstmanager en het acqusitie-team!

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Ik ben zelf helaas eind januari 2021 weg bij Blisss vanwege mijn afstudeerstage. Maar ik zou het vooral net afgestudeerden absoluut aanraden om te werken bij Blisss. Als je het als afstudeerder belangrijk vindt om je frisse blik in een bedrijf uit te oefenen, dan is Blisss daar het juiste adres voor. Bij Blisss staan ze altijd open voor nieuwe ideeën en/of werkwijzen. Ook zit je hier goed op je plek als je houdt van een borreltje!