Werken bij Blisss betekent...

 

 

Lynn Brands

Functioneel Consultant Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
In mijn vrije tijd ben ik meestal te vinden bij de Crossfit in Nijmegen. Inmiddels ben ik daar al 1,5 jaar aan het sporten en het is nog steeds niet gaan vervelen! Daarnaast vind ik het leuk om series te kijken en te gamen met vrienden.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik werk bij Blisss sinds oktober 2016. Mijn eerste studie was IT aan de HAN in Nijmegen. Deze studie had meerdere richtingen, waaronder de richting Bedrijfskundige IT. Al snel bleek dat de bedrijfskundige kant van de opleiding mij meer interesseerde, waardoor ik ervoor heb gekozen om over te stappen naar de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht). Wel wist ik dat ik uiteindelijk alsnog bij een IT bedrijf wilde werken. Mijn rol bij Blisss past perfect bij het werk dat ik voor ogen had.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Mijn rol bij Blisss is functioneel consultant. Dat wil zeggen dat ik klanten van A tot Z begeleid bij de implementatie van Business Central. Samen wordt gekeken naar de huidige situatie, de gewenste situatie en het beste pad om daar te komen.

Daarnaast ben ik met een team gestart aan de ontwikkeling van TradeVision. Mijn ervaring ligt voornamelijk bij bedrijven binnen de groothandel. Deze bleken vaak soortgelijke wensen te hebben voor hun ERP-pakket. Deze ben ik gaan inventariseren, om hiervoor een standaard te ontwikkelen; een best practice die eenvoudig voor ieder bedrijf inzetbaar is.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Binnen Blisss krijg je veel vrijheid en vertrouwen om je te ontwikkelen op een manier die het beste bij je past. Daarnaast werk je binnen een team van top-collega’s die allemaal hart hebben voor de zaak en voor hun klanten. Iedereen is altijd bereid om een stap extra te zetten en daardoor blijf je dit zelf ook doen.

We zijn een erg flexibel team, zonder 9 tot 5 mentaliteit. Dit zorgt ervoor dat we inzetbaar zijn wanneer het nodig is, want ons werk gaat met pieken en dalen. Je kunt niet altijd voorspellen wanneer er grote vraagstukken gaan spelen bij klanten, maar wanneer dat het geval is moet je een tandje bij kunnen zetten.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Er is geen leuker team!