Werken bij Blisss betekent...

 

 

Julien Lemmen

Functioneel Consultant  Blisss

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?

Naast het werken bij Blisss, dat ik met veel plezier doe, heb ik genoeg andere bezigheden. Zo speel ik volleybal in een vriendenteam en met deze vrienden ga ik ook geregeld een (speciaal)biertje drinken. Ik vind het leuk om te reizen, het liefst op roadtrip, en dit jaar ben ik op wintersport geweest, wat ook zeker voor herhaling vatbaar was.

Heb je speciale hobby’s die niet iedereen weet?

Mijn grootste hobby is Formule 1. Ik ben al van kinds af aan een enorme Formule 1-fan. Dus zelfs jaren voordat Max Verstappen heel Nederland in vervoering bracht, zat ik al voor de TV gekluisterd en keek ik naar alle Grand Prix. Het succes van Max maakt het nu natuurlijk alleen maar mooier. Naast het kijken naar racen, vind ik het ook leuk om te karten of te simracen op mijn simulator.

 

julien werkt als consultant bij blisss

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?

Ik ben ERP consultant. Als ERP consultant ondersteun je klanten met het gehele implementatietraject van het ERP-pakket Business Central. Het doel is om Business Central, en de eventuele add-ons, te laten aansluiten bij de wensen van de klant. Dit doe je door Business Central in te richten, te testen en te trainen samen met de klant en je collega’s. Daarnaast lever je ook support aan klanten die al gebruik maken van Business Central.

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?

Ik heb een erg leuke en uitdagende rol. Door de grote verscheidenheid aan klanten en opdrachten is geen dag hetzelfde. Je leert in korte tijd een klant kennen en je krijgt veel vrijheid om de ERP-implementatie in goede banen te begeleiden. Daarbij is het van belang dat je goed communiceert met de klant en je eigen collega’s om samen tot het beste resultaat te komen. Het geeft dan ook veel voldoening om een implementatietraject succesvol af te ronden.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie en wat herken je in de kernwaarden van Blisss plezier, passie, groei en openheid?

Ik zeg altijd dat Blisss aanvoelt als een grote vriendengroep. Ik kan met iedereen goed opschieten en iedereen kan volledig zichzelf zijn. Er hangt altijd een hele fijne en informele sfeer op de werkvloer wat ervoor zorgt dat je iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. Wij zijn met een groep van veelal jonge mensen die samengedreven zijn om steeds maar beter te worden en door te groeien. Daarbij is het zeker belangrijk om te vermelden dat Blisss een transparante en ‘platte’ organisatie is zonder politiek. Je krijgt veel vrijheid en inspraak, wat het werkplezier alleen maar bevordert.

 

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?

Ik werk al sinds 2015 bij Blisss en ik heb dan ook al talloze geweldige momenten meegemaakt. Het hoogtepunt van het jaar zijn toch wel de Vierdaagsefeesten. Met het hele bedrijf kijken we ’s middags onder het genot van een drankje naar de wandelaars, waarna we ’s avonds met z’n allen de cafés induiken tot in de vroege uurtjes. Naast de drank-gerelateerde activiteiten, ben ik ook een liefhebber van de sportieve uitjes zoals karten, mountainbiken, padellen en zaalvoetballen.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?

Je wordt als nieuwe collega met open armen ontvangen en je voelt je direct thuis bij Blisss. Je krijgt alle kans om je te ontwikkelen en er is altijd iemand die je kan helpen. Iedereen is gedreven en er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning, denk aan een potje zaalvoetbal, een wandeling in de pauze en uiteraard de vrijdagmiddagborrel.

Solliciteer nu voor de functie van functioneel consultant