Werken bij Blisss betekent...

 

 

Job Klösters

Accountmanager CRM voor Sales Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
De vrije uurtjes besteed ik graag met vrienden. Op zomerse dagen een biertje drinken met de barbecue aan of lekker het terras op.

Ik voetbal ik in een vriendenteam en sta één of twee keer in de week op de padelbaan. Daarnaast ben ik tijdens het wintersportseizoen op mijn snowboard in de Alpen te vinden. Als je het durft om een potje FIFA tegen mij te spelen, dan daag ik je bij deze uit.😉

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Februari 2019 ben ik gestart bij Blisss.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Ik ben accountmanager voor de afdeling CRM voor Sales. Ik onderhoud de bestaande relaties en daarnaast ben ik bezig om nieuwe klanten te binden aan ons. Met de bestaande klanten ben je constant in gesprek om de software die we leveren te optimaliseren ten behoeve van de commerciële werkzaamheden die het moet kunnen uitvoeren. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om nieuwe klanten te scoren!

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
De diversiteit in werkzaamheden. De combinatie van thuis werken, op kantoor werken en onderweg zijn naar klanten bevalt mij goed.  Ik ben geen type die de hele dag zich achter zijn computer kan verschuilen. In mijn huidige rol bij Blisss heb ik zelf de vrijheid om mijn week in te delen en ben ik vaak onderweg naar klanten.

Daarnaast is het zo dat de software die we leveren, een pakket is gericht om je sales en relatiebeheer in te richten. Wij zitten daarom ook vaak met directie, commercieel directeuren en salesmanagers van verschillende branches aan tafel. Mannen en vrouwen die een bepaalde visie en denkwijze hebben over hoe ze de commerciële afdeling moeten aansturen. Het is dus super leuk om mee te denken met de klant en uiteindelijk te adviseren hoe zij onze software kunnen gebruiken.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Blisss is een jong bedrijf met een leuk team. Er wordt veel tijd gestoken in je persoonlijke ontwikkeling en er worden veel activiteiten georganiseerd buiten het werk om. Het is ook wel eens lekker om met je collega’s over iets anders te lullen i.p.v. werk. Potje zaalvoetballen of met collega’s de kroeg induiken is hier niet vreemd.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Het teamuitje naar Maastricht was top! Ik kan altijd erg genieten van de creatieve en grappige ideeën die de activiteitencommissie  telkens weer verzint!

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
Ten eerste is Nijmegen een hele fijne en leuke stad om te werken. Het kantoor van Blisss ligt dan ook echt op een steenworp afstand van het centrum. Maar los daarvan weet ik gewoon zeker dat je goed wordt opgevangen en met een enthousiast team gaat samenwerken.