Werken bij Blisss betekent...

 

 

Janneke Stiphout

Consultant & Projectleider Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
In het dagelijkse leven ben ik moeder van 3 kleine avonturiers. Samen met mijn man en kinderen probeer ik het maximale uit het leven te halen, zijn we altijd in de weer en genieten we enorm van ons mooie huis, de tuin, onze paarden en elkaar.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik werk sinds september 2018 bij Blisss als consultant/projectleider.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
Als projectleider houd ik zicht op planning en budget tijdens o.a. implementatie projecten. Daarbij heb ik veel contact met de verantwoordelijke van het projectbedrijf en probeer ik met raad en daad mijn collega’s bij te staan bij complexe inrichtingsvraagstukken.

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Het zoeken naar de beste toekomstbestendige oplossing voor onze klant en het ondersteunen van collega’s om projecten binnen planning en budget op te leveren geeft mij veel voldoening. Door de diversiteit in interesses en talenten van de verschillende collega’s en ook de diversiteit in de bedrijfsprocessen van onze klanten is elk project uniek en geen dag hetzelfde. Het is voor mij echt een sport om de klant het maximale te leveren binnen de gemaakte afspraken en ik vind daarbij klanttevredenheid en een heldere aanpak op maat heel belangrijk.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Blisss daagt je uit jezelf te blijven ontwikkelen en mee te denken om ook Blisss en de projectaanpak te blijven optimaliseren. Stapsgewijs samen succesvol geldt niet alleen voor onze samenwerking met de klant en gebruikers van het ERP pakket, maar zeker ook voor Blisss zelf. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en super leuke activiteiten samen met je collega’s. Het is een ongelofelijk gedreven en gezellig team om in te werken.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meegemaakt en waar je graag aan terugdenkt?
Oh dat zijn er heel veel hoor. Het moment waarop ik na korte tijd in dienst al het vertrouwen kreeg zelfstandig als projectleider een implementatie te leiden. De tranen die regelmatig over mijn wangen rollen door de humor van collega’s. Een “Teameffortje” tot in de late uurtjes om met de klant en collega’s een probleem zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. De behulpzame collega’s op het moment dat je agenda overstroomd. De succesvolle en spannende livegangen van een stukje maatwerk tot een volledige implementatie.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
De openheid waarmee informatie gedeeld wordt door de hele organisatie. De mate waarin iedereen de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen, mee te denken over optimalisaties, leuke activiteiten en vooral ook gewoon zichzelf te zijn. Hier krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent en te ontwikkelen waar je beter in wilt worden en zo worden we samen met elkaar en met onze klant steeds een stapje beter.