Werken bij Blisss betekent...

 

 

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar Blisss

 

 

Wat doe je zoal in het dagelijkse leven?
In mijn dagelijkse leven ben ik bezig met mijn gezin, waterpolo en programmeren.

Sinds wanneer werk je bij Blisss?
Ik ben sinds april 2017 in dienst bij Blisss. Eerst ben ik lange tijd werkzaam geweest in de wereld van de Organische Chemie. Ik werkte toen in een laboratorium waar onderzoek werd gedaan naar de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. Daarna heb ik ervoor gekozen om een totaal andere richting in te slaan en zodoende ben ik bij Blisss terecht gekomen.

Wat doe je precies in je huidige rol bij Blisss?
In mijn huidige rol bij Blisss, ben ik bezig met het managen van alle projecten bij onze afdeling Zakelijke Apps. Daarnaast ben ik ook bezig met software development (programmeren).

 

Wat vind je leuk aan je huidige rol binnen Blisss?
Wat ik leuk vind aan mijn huidige rol binnen Blisss is het programmeren, nieuwe software technieken uitzoeken en uitproberen en alle projecten managen op technisch gebied en functioneel. Geef mij een probleem en ik ga met alle plezier de uitdaging aan om dit op te lossen.

Wat vind je leuk aan Blisss als organisatie?
Wat ik leuk vind aan Blisss als organisatie is dat het een leuk, jong, dynamisch en energiek bedrijf is waar je al je mogelijke potentiële ideeën kunt voorstellen en waar het mogelijk is qua financiën om dit uitvoerbaar te maken.

Wat zijn leuke momenten die je bij Blisss hebt meedenkt waar je graag aan terugdenkt?
De leuke momenten waaraan ik graag terugdenk zijn de Kerstborrels en de Vierdaagsefeesten. Bij de Kerstborrel wordt er altijd groots uitgepakt. Er wordt een speech gegeven aan het hele bedrijf. Verder is het leuk dat iedereen gezellig met elkaar aan het dineren en borrelen is.

Nijmegen staat natuurlijk bekend om de Vierdaagse. Bij Blisss laten we dit ook niet zomaar voorbijgaan. Eén dag van de Vierdaagse vieren we dan ook samen. Op deze dag worden de bedrijfscijfers gepresenteerd. Vervolgens gaan we met zijn allen kijken naar de lopers die de stad binnenkomen. Daarna sluiten we de dag af in Café van Ouds met zijn allen.

Waarom zou je toekomstige collega’s aanraden om bij Blisss aan de slag te gaan?
De reden waarom ik toekomstige collega’s zou aanraden om blij Blisss te werken is omdat bij Blisss enorm veel mogelijkheden zijn en dat het een snel groeiend bedrijf is met heel veel potentie.