Vacature Chef Trainingen

Als je praktijkkennis hebt van (Business Central) ERP in je vak als consultant/ projectleider/trainer en je wilt deze kennis en vaardigheden graag over (laten) brengen aan je eigen collega’s dan moet je zeker deze vacature lezen.

Blisss ziet kennis en expertise als de motor van haar bedrijf en zorgt zelf voor de praktijkopleidingen, vaardigheidstrainingen en coaching van haar personeel. Door onze medewerkers te laten groeien in hun kennis zijn de medewerkers zelf perfect in staat om die kennis weer over te brengen aan de klanten die met de software gaan werken.

Groei, Passie, Plezier en Openheid

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise.

Onze 4 kernwaarden zijn groei, passie, plezier en openheid. ‘Groei’ omdat wij als bedrijf altijd zullen proberen om het beste in jou naar boven te halen en jou te laten groeien. ‘Passie’ omdat we mensen zoeken die écht van software houden. ‘Plezier’ omdat plezier in je werk ontzettend belangrijk is om gestimuleerd te blijven en elke dag met frisse zin naar je werk te gaan. ‘Openheid’ omdat we weten dat open en eerlijke communicatie niet altijd makkelijk is, maar wel altijd tot het mooiste resultaat leidt.

Concreet betekent dit dat wij jou uitdagen en verantwoordelijkheid, vrijheid, en feedback geven. In ruil daarvoor verwachten we dat jij je proactief opstelt, betrokken bent bij Blisss als bedrijf en onze klanten, lekker jezelf bent en bovenal: eerlijk bent tegen ons én tegen jezelf.

Functie omschrijving

Als Chef Trainingen ben je begaan met de groei mogelijkheden van onze eigen mensen. Niet alleen de junior medewerkers maar zeker ook de vaardigheden en kennis van medior en senior medewerkers hebben jouw constante aandacht. Je “verwent” de managers en hun medewerkers door regie te voeren over het aanbod en toepassen van (praktijk)trainingen. Onze medewerkers hebben, mede door deze persoonlijke ontwikkeling, een blijvende passie voor het vak. Onze klanten blijven die passie voelen omdat jouw team de medewerkers ook leert hoe zij hun kennis weer over kunnen brengen naar de gebruikers van de software.

 

Vacature Business Central Trainer

 

Als Chef Trainingen hebben we de volgende uitdagingen voor jou op een rijtje gezet:

 • Trainingen en coaching in de praktijk laten geven aan onze techneuten, consultants, projectleiders en manager op kennis en vaardigheden die ze nodig hebben in hun werk bij Blisss
 • Ontwikkelen van de gewenste praktijktrainingen en het updaten van het portfolio van de huidige trainingen
 • Ondersteuning van de manager om de persoonlijke ontwikkelplannen van de medewerkers waar te maken door actieve sturing op dit onderdeel geheel over te nemen
 • Inkoop van de gewenste externe trainingen
 • Het maken van een jaarlijks opleidingsplan en het opstellen en beheren van het bijbehorende budget

Als eindverantwoordelijke voor de trainingen sta je zeker niet alleen voor de uitdaging. Een ervaren collega in het vak zal je behulpzaam zijn op alle fronten. Jij zorgt als een “architect” voor het juiste training- en coaching materiaal in samenwerking met de collega. De medewerkers daag jij uit om deze kennis en vaardigheden zelf over te brengen (naar klant en collega) waarbij ze gebruik maken van het materiaal.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Leuke  en gedreven collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen (borrels, LAN-party, zaalvoetbal of een weekendje weg).
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke vaardigheden en skills.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring. (indicatie: 3.500-4.500 euro per maand)
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

Vacature manager trainingen

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal 1 á 2 jaar ervaring in het werken met Business Central/Navision.  Als consultant of projectleider heb je bijgedragen aan meerdere ERP-implementaties voor klanten. Let op: je hoeft nog niet alles te kennen van het ERP-pakket. Het gaat erom dat je een goede basis hebt.
 • Je staat er voor open om nieuwe kennis op te blijven doen die je op jouw beurt weer kan overdragen op jouw collega’s.
 • Opleiding op minimaal HBO niveau (bijv. bedrijfskundige informatica, bedrijfskunde).
 • Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zich fulltime wil inzetten om onze trainingen naar een hoger level te brengen. Hoe ziet de tijdsverdeling er dan uit: 40% trainen geven, 40% coachen en 20% ontwikkelen/verbeteren van trainingen.

*Een andere combinatie is eventueel ook mogelijk. Bijvoorbeeld: minimaal 3 dagen per week werkzaam zijn voor het onderdeel trainingen en dit combineren met consultancy. 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

 • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw toekomstige collega's

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Dirko Wijers

Directeur

Dave Roersch

Project Coördinator

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Nicky Jansen

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Martijn van der Ploeg

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Jelle Tabois

Consultant

Koen Gubbels

Power BI Consultant