Vacature Business developer ERP (verkoper)

Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken.

De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Blisss bestaat uit twee takken van sport: ERP (met de focus op Microsoft Dynamics 365 Business Central) en App ontwikkeling (met de focus op apps voor commercie). Voor de ERP afdeling zijn we op zoek naar een business developer om ons team te versterken. Of gewoon verkoper zoals wij dat noemen.

Groei, Passie, Plezier en Openheid

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise.

Onze 4 kernwaarden zijn groei, passie, plezier en openheid. ‘Groei’ omdat wij als bedrijf altijd zullen proberen om het beste in jou naar boven te halen en jou te laten groeien. ‘Passie’ omdat we mensen zoeken die écht van software houden. ‘Plezier’ omdat plezier in je werk ontzettend belangrijk is om gestimuleerd te blijven en elke dag met frisse zin naar je werk te gaan. ‘Openheid’ omdat we weten dat open en eerlijke communicatie niet altijd makkelijk is, maar wel altijd tot het mooiste resultaat leidt.

Concreet betekent dit dat wij jou uitdagen en verantwoordelijkheid, vrijheid, en feedback geven. In ruil daarvoor verwachten we dat jij je proactief opstelt, betrokken bent bij Blisss als bedrijf en onze klanten, lekker jezelf bent en bovenal: eerlijk bent tegen ons én tegen jezelf.

Functie omschrijving

Als je als verkoper van het team ERP bij ons komt werken dan zul je het leuk vinden om:

 • De eerste kennismakingsafspraak bij de klant te maken. Je hebt een belteam tot je beschikking die een groot deel van de koude acquisitie voor je oppakt.
 • Onze klanten te helpen succesvoller te zijn door de ondernemer en zijn commerciële medewerkers te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende ERP oplossingen.
 • Met de klant de planning af te stemmen en te regelen dat deze ook wordt gehaald. Jij bent de architect van de deal!
 • Blijvend verbeteren van onze verkoop-aanpak. ERP verandert snel, en daarmee zullen de benodigde methodieken om het te verkopen mee gaan veranderen. Je werkt nauw samen met de commercieel directeur om samen verbeteringen door te blijven voeren.
 • Ondernemend op te trekken met de directie van Blisss waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je tijdindeling en het behalen van je targets en deadlines.
 • Dus kortgezegd de persoon te zijn die zorgt dat de klant zaken met ons gaat doen en ook te zorgen dat het een tevreden klant van ons blijft.

 

Wat bieden wij

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Diversiteit aan klanten en projecten waardoor het werk steeds weer anders is.
 • Leuke collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen (borrels, LAN-party, zaalvoetbal of een weekendje weg).
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke vaardigheden en skills.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij jou?

Werkniveau: HBO+

Dienstverband: Vast contract bij voorkeur full time

Twee of meer jaren ervaring als verkoper / business developer / accountmanager bij een bedrijf dat ERP oplossingen levert is een voorwaarde, en specifieke ervaring met Dynamics 365 Business Central een enorme pré uiteraard.

Het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring en het aantal dagen dat je wilt werken per week.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

 • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze mensen

Bekijk iedereen