Vacature Technisch Architect Business Central

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft om bedrijven succesvoller te maken door ze te ondersteunen met goede adviezen en bijbehorende software. Vanuit Nijmegen ondersteunen wij onze klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal. Blisss is succesvol in verschillende deelmarkten zoals groothandel, zakelijke dienstverlening en productie.

Voor de ERP-afdeling zijn we op zoek naar een technisch architect.

Groei, Passie, Plezier en Openheid

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise.

Onze 4 kernwaarden zijn groei, passie, plezier en openheid. ‘Groei’ omdat wij als bedrijf altijd zullen proberen om het beste in jou naar boven te halen en jou te laten groeien. ‘Passie’ omdat we mensen zoeken die écht van software houden. ‘Plezier’ omdat plezier in je werk ontzettend belangrijk is om gestimuleerd te blijven en elke dag met frisse zin naar je werk te gaan. ‘Openheid’ omdat we weten dat open en eerlijke communicatie niet altijd makkelijk is, maar wel altijd tot het mooiste resultaat leidt.

Concreet betekent dit dat wij jou uitdagen en verantwoordelijkheid, vrijheid, en feedback geven. In ruil daarvoor verwachten we dat jij je proactief opstelt, betrokken bent bij Blisss als bedrijf en onze klanten, lekker jezelf bent en bovenal: eerlijk bent tegen ons én tegen jezelf.

Functie omschrijving

Als technisch architect…

 • Maak je onderdeel uit van project- en klantteams waarbij je samen met je functionele collega’s oplossingen bedenkt voor de vraagstukken van klanten.
 • Werk je samen met andere architecten en programmeurs om de bedachte oplossing om te zetten in een technisch ontwerp en goed werkende software.
 • Verdiep je je in de verschillende modules en add-ons van Business Central.
 • Beperkt jouw visie zich niet alleen tot Business Central, maar maak je gebruik van het hele Microsoft platform, waaronder de Azure services en het Power platform.
 • Blijf je graag up-to-date wat betreft nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.
 • Vind je het leuk om de code van anderen te reviewen, maar programmeer je ook zelf graag mee.
 • Lever je een bijdrage aan de inrichting en ontwikkeling van onze ontwikkelstraat.
 • Werk je mee aan onze add-ons die gepubliceerd worden op Microsoft AppSource.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.
 • Diversiteit aan klanten en projecten waardoor het werk steeds weer anders is.
 • Leuke collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen (borrels, LAN-party, zaalvoetbal of een weekendje weg).
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke vaardigheden en skills.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk is het fijn als je al jaren ervaring hebt met Business Central en een perfecte aansluitende opleiding hebt genoten. We zijn echter realistisch en weten dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar het is niet direct een probleem als je hier niet geheel aan voldoet:

 • Je hebt een technische opleiding op hbo- of wo-niveau (bijv. informatica of systeembeheer).
 • Je hebt 3+ jaar aan programmeer- en implementatie ervaring binnen de wereld van NAV en/of Business Central.
 • Je hebt een analytisch denkvermogen en lost graag complexe problemen.
 • Je bent bekend met Windows Server, SQL Server en het Azure platform.
 • Je bent bekend met het Microsoft Power platform
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Een voorbeeld week…

De maandagochtend start je samen met je directe collega’s met een stand-up. Hierin blikken we kort terug op de afgelopen week en nemen we de aandachtsgebieden en prioriteiten van de nieuwe week door.

Als architect heb je een breed pallet aan taken en verantwoordlijkheden. In projecten (nieuwe implementaties) treed je op als technisch lead. Dat wil zeggen dat je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgt dat de juiste beslissingen worden genomen qua maatwerk, koppelingen en andere technische zaken. Je maakt technische designs voor complexe vraagstukken en zorgt ervoor dat deze door een programmeur worden gerealiseerd (al programmeer je links en rechts ook nog wel eens vrolijk mee). Ook bestaande klanten hebben zo nu en dan een aanpassing in hun systeem nodig die de inzichten van een architect vereisen. Zo kan het gebeuren dat er gekoppeld moet worden met een nieuwe webshop, of moet er ineens een interface met DHL gebouwd worden. Belangrijk is hierbij dat je out-of-the-box denkt. Je beperkt je niet tot het ERP-systeem zelf, maar trekt het breder dan dat, ook qua oplossingen. Zo gebruik je diverse services van het Azure platform om tot ene totaaloplossing te komen, of adviseer je een keer een Power App in plaats van een aanpassing van het ERP-systeem.

Naast dit alles besteed je ook tijd aan het verbeteren van onze eigen ontwikkelstraat. Ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel, dus het is belangrijk dat wij ook onze interne processen voortdurend blijven verbeteren.

Naast het bovenstaande is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld het volgen van een training op locatie zijn of het bekijken van een webinar.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

 • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze mensen

Bekijk iedereen