Vacature Stage Functioneel Consultant

Bedrijfsprofiel Blisss Software

Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Blisss bestaat uit twee takken van sport: ERP (met de focus op Microsoft Dynamics 365 Business Central) en App ontwikkeling (met de focus op apps voor commercie). Voor de afdeling ERP zijn we op zoek naar een stagiair functioneel consultant om ons team te versterken. 

Een prettige werkomgeving, plezier in je werk en goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je wordt onderdeel van een relatief jong team: het gros van de medewerkers is onder de 30 jaar. Vaak zijn er op meerdere avonden per maand activiteiten gepland om samen te sporten, gamen of borrelen. Blisss is goed te vergelijken met een voetbalteam dat intensief met elkaar samenwerkt om samen tot succes te komen. De Topsporter die we zoeken is een ontwikkelaar. Een ‘middenvelder’ in de voetbal metafoor. Samen met de andere ontwikkelaars zorg je voor de solide basis waarop onze ERP- en app oplossingen van klanten worden ontwikkeld.

Stage omschrijving

Bij Blisss Software is er de mogelijkheid voor meeloop stagiaires om mee te lopen bij de implementatie van een dergelijk ERP systeem. Onze consultants brengen met jou de werkprocessen in kaart, de wensen en eisen vanuit de opdrachtgever en gaan met het projectteam het ERP systeem inrichten. Daarnaast wordt er een training in het gebruik van het ERP Systeem gegeven aan de klant.

Een ERP implementatie heeft vaak zowel met automatiseren als met organiseren te maken. Het is een traject waarbij de huidige manier van werken onder de loep genomen wordt en processen opnieuw ingericht worden.

Voor een meewerkstage is dit een mooie mogelijkheid om zich echt te verdiepen in verschillende bedrijfsprocessen zoals:

 • Financiële processen: Kostprijzen berekenen, rapportage schema’s opstellen, voorraadwaarde analyse opstellen (Fifo/Lifo/Vast/Variabel)
 • Bedrijfskundige processen: Processen in kaart brengen, werkinstructies maken, rapportages en analyses over verkoop opstellen, etc.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor deze ERP trajecten zijn we op zoek naar 3e jaars stagiaires. Stagiaires die behulpzaam zijn bij een ERP implementatie onder begeleiding van een ervaren Business Central consultant. Blisss levert zogeheten ERP systemen voor het midden-en kleinbedrijf in de sectoren productie en groothandel. In een ERP systeem worden normaliter de volgende processen geborgd:

 • Boekhouding
 • Voorraad
 • Inkoop
 • Verkoop
 • Productie
 • Logistiek
 • Marketing en CRM

Stagevergoeding: 350 euro per maand

Word jij onze nieuwe stagiair?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

 • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.