Meewerkstage Finance & Control

Voor 2023 hebben wij plek voor stagiairs Finance & Control. De stage wordt op deze pagina verder toegelicht.

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Wat ga je doen als stagiair Finance & Control?

Tijdens deze meewerkstage ga je aan de slag met diverse werkzaamheden. Je leert ons ERP-systeem kennen en komt in aanraking met diverse aspecten van zowel financiële administratie als HR. Om meer inzicht te krijgen in de processen binnen ons bedrijf, bied jij ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden en draai jij als volwaardig medewerker mee op de afdeling finance. Daarnaast hebben wij een aantal extra opdrachten welke jij kunt uitvoeren, afhankelijk van jouw interesses. Denk hierbij aan:

 • Ondersteuning bij de uitwerking van een risicoinventarisatie & -evaluatie (RI&E)
 • Het helpen bij de opzet van een projectcontrol tool
 • Diverse vraagstellingen vanuit het managementteam

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar een enthousiaste HBO student die een studie volgt in de richting van Finance & Control/Bedrijfseconomie.

Je herkent je daarnaast in de volgende competenties en vaardigheden:

 • Je bent pro-actief
 • Je bent betrokken bij Blisss
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden
 • Je hebt een kritische blik die je op een goede manier kunt toepassen
 • Je bent communicatief vaardig en bent in staat om klanten te woord te staan.

Wat bieden wij een stagiair Finance & Control?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Onze 4 kernwaarden zijn Next Level Digitaliseren, Ontwikkelen doen we Samen, Zelf de Touwtjes in Handen en Werken & Leven. Next Level Digitaliseren omdat we uitdagende en complexe projecten doen, gebruik maken van de beste tools en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Ontwikkelen doen we Samen omdat er een ruim aanbod is aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Zelf de Touwtjes in Handen omdat jij zelf de balans bepaalt tussen bij de klant, thuis of op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Werken & Leven omdat we veel leuke activiteiten aanbieden, zoals: Vrijmibo, Padel, Jeu de Boules, LAN Party’s en nog veel meer.

Verder bieden wij:

 • Een fulltime stage van 3-5 maanden
 • Goede begeleiding van ervaren medewerkers
 • Een leuke werksfeer
 • Een stagevergoeding van €350
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Verantwoordelijkheden
 • Een kans op een leuke bijbaan na je stage

 

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Benieuwd hoe het is om bij Blisss stage te lopen? Tijn vertelt je hier meer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen