Solliciteren bij Blisss

Heb jij een toffe vacature gezien? Of wil je een open sollicitatie doen omdat je ervan droomt een Blissser te zijn? Bekijk onze sollicitatieprocedure zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

                                                               Benieuwd hoe jij ons kunt versterken? 

Bekijk onze vacatures!

1. Solliciteren

Je staat op het punt om bij Blisss te solliciteren, cool! Je hebt een toffe vacature gezien of doet een open sollicitatie, allebei top. Je vult je gegevens in, schrijft een zo creatief mogelijke motivatie, en voegt je CV toe. En verzenden maar! Nu zit je in de virtuele Blisss wachtkamer, te wachten tot je hoort of je kans maakt om de volgende Blissser te worden.

2. De spanning

Via diverse online datastromen komt je fantastische sollicitatie binnen op de binnendienst bij Blisss. Hij of zij bekijkt je sollicitatie en stuurt je sollicitatie door naar de juiste afdeling. Eenmaal op de afdeling zal er gekeken worden of er voldoende aanknopingspunten zijn om eens kennis te maken. Ongeacht of dit het geval is zal je sowieso een reactie van ons krijgen! Bij een positieve reactie zal je uitgenodigd worden bij ons op kantoor.

3. Het doolhof en de koffie

Onderweg naar Blisss zal je ongetwijfeld goed moeten zoeken, er zijn veel mensen verdwaald geraakt rondom en in het kazernepand. We raden daarom ook aan om minimaal 5 minuten eerder vanuit huis te vertrekken. Eenmaal uit het doolhof ontsnapt staat je heerlijke koffie te wachten en een kennismaking met een Blissser. Tijdens de koffie gaan we dieper in op de functie, jouw vaardigheden en of je goed past tussen de andere Blisssers!

4. Meer koffie

Als de koffie van beide kanten goed bevallen is, bestaat er een kans op meer koffie! In een tweede gesprek leren jullie elkaar nog beter kennen, gaan jullie nóg meer in op de functie, het bedrijf, en een eventueel dienstverband.

5. Je hebt het Blisssblauwe bloed

Na alle bakken koffie kom je terug bij Blisss om je contract te tekenen. Alsof je de winnende goal maakt in de WK-finale! Je hebt het Blisssblauwe bloed en we verwelkomen je graag als nieuwste Blissser. Nu begint het pas echt!

 

 

 

Check onze vacatures!

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw toekomstige collega's

Dirko Wijers

Directeur

Dave Roersch

Project Coördinator

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Nicky Jansen

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Sjors Palm

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Koen Gubbels

Power BI Consultant