Wie wij zijn

Stapsgewijs

Samen

Succesvol

Wat begon als start-up vanuit de Radboud Universiteit in 2006 is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar een modern software bedrijf met een sterk bedrijfskundig DNA. Vanuit Nijmegen ondersteunen wij onze klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal. Blisss is succesvol in verschillende deelmarkten zoals groothandel, zakelijke dienstverlening en productie.

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft naar simpele en zeer effectieve software oplossingen. Het is onze missie om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

Onze opdrachten variëren van effectieve en app oplossingen waar we u in een kort tijdsbestek mee kunnen helpen tot en met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV.

Benieuwd hoe het wekelijks eraan toegaat bij Blisss? Volg ons ook op Instagram!

Ga naar Instagram van Blisss

Onze arbeidsvoorwaarden

🔵 Militairen zullen nooit ongetraind op een missie gaan. Bij ons is het niet anders. Je start je carrière bij Blisss met een ware Bootcamp in de Kazerne.

🔵 Jou in staat stellen om te groeien, vinden wij belangrijk. Daarom maken wij samen een plan om ervoor te zorgen dat jij alles uit jezelf haalt.

🔵 Altijd nog graag een opleiding of een super interessante training willen volgen? Wij laten je droom graag uitkomen.

🔵 Een salaris wat past bij jouw kennis, kwaliteiten en ervaring.

🔵 Een goed jaar voor Blisss is een goed jaar voor jou, dan bieden we bonussen.

🔵 Lekker genieten op je oude dag? Met onze pensioenregeling zit dat wel snor.

🔵 Woon je niet in de mooiste stad van Nederland? Jammer voor jou, maar met onze reiskostenvergoeding of NS-Business Card kun je toch dagelijks een citytrip maken naar het bruisende Nijmegen.

Persoonlijke groei bij blisss software uit nijmegen

🔵 Gezonde voornemens? Met ons Fit bij Blisss programma geven wij jou dat extra steuntje in de rug dat je nodig hebt.

🔵 Heb je extra uren gemaakt? Dan kun je zelf kiezen: wil je extra inkomen of extra vrije tijd opnemen.

🔵 Liever eens een ochtendje uitslapen of sporten? Dat kan. Bij ons deel je zelf flexibel jouw tijd in.

🔵 Altijd al eens willen ervaren hoe het is om Max Verstappen te zijn? Met onze poolauto’s kun je naar onze klanten crossen.

🔵 Krijg je rugpijn van die slechte stoel thuis? Maak je geen zorgen. Wij bieden je de juiste middelen om het werken thuis wat aangenamer te maken.

🔵 Is plezier belangrijk voor jou? Voor ons wel! Onze activiteitencommissie zorgt het hele jaar door voor vette activiteiten voor jong en oud. Als kers op de taart vieren we ieder jaar de Nijmeegse Vierdaagse met een grote BBQ en daarna gaan we met zijn allen de stad in.

Awards

Microsoft Gold Partner

Je bent niet zomaar een partner van Microsoft. Bedrijven krijgen een beoordeling over 19 verschillende competenties. Als resultaat daarvan kan Microsoft je benoemen tot een gecertificeerde partner. Als je het goed doet kun je gecertifceerd worden tot Silver partner of zelfs Gold partner. Alleen de top 1% van Microsoft Partners wereldwijd is Gold gecertificeerd. Wij zijn hartstikke trots op deze prestatie en doen er alles aan om een Gold partner te blijven.

Gazelle Awards 2020

In 2020 mag Blisss zich opnieuw een FD Gazelle noemen. Geweldig nieuws! Daarmee zijn we één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Niet voor niets hebben we veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen dit jaar. Ben jij de volgende?

 

Als je kiest om voor Blisss te gaan werken kies je automatisch voor Nijmegen. Een prachtige stad die je gratis en voor niets erbij krijgt. Onze Blisssers bevinden zich dan ook graag met enige regelmaat in de stad. Nijmegen heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Ontdek de favoriete hotspots van Blisssers

 

Werken in Nijmegen

Rondleiding werkplek

Benieuwd hoe jouw nieuwe werkplek eruit ziet? Bekijk dan de video. Blisss is gehuisvest  in de Krayenhoffkazerne. In dit pand zit een restaurant gevestigd en vele andere bedrijven. Na een dagje thuiswerken of bij de klant op locatie is het heerlijk om weer op kantoor te komen om je collega’s te zien en te spreken.

Onze smaak

Plezier op je werk hebben vinden wij belangrijk. Daar hoort natuurlijk een lekker muziekje bij! We hebben allemaal wel die ene collega die ieder Nederlands hitje kan meebrullen terwijl de ander liever swingt op een plaatje van ABBA. Als onze collega’s geluk hebben komt hun favoriete nummer zomaar voorbij op Blisss Radio

Draaien we binnenkort ook jouw favoriete plaat? 😉

Wij stellen je graag voor aan onze toppers

De Blisssers

Onze mensen

Bekijk iedereen

Onze acquisitietalenten