Onze passie

Onze Blisssers hebben een enorme passie voor software. Wij helpen onze klanten graag met het implementeren van softwareoplossingen die ze écht verder helpen. Onze passie geven wij met name vorm door middel van ERP & CRM oplossingen.

                                                         Op ons Instagramkanaal krijg je een kijkje achter de schermen

Ga naar Instagram van Blisss

Microsoft

EEN TROTSE PARTNER

Het begon met experimenteren met eigen gebouwde ERP Software dat visueel gezien leek op duplo blokken. Inmiddels implementeren onze Blisssers professionele ERP software van Microsoft voor grote bedrijven.

Onze Blisssers vinden niets mooier dan het verder professionaliseren van groothandels, productiebedrijven en projectorganisaties door middel van software die de bedrijfsprocessen perfect stroomlijnen. Als Microsoft Gold partner implementeren wij Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo’n implementatie bevat een hele boel vergaderingen, migraties, trainingen & instructies met een resultaat waar we doorgaans zeer trots op zijn! Bedrijven laten groeien met moderne ERP software zit in ons DNA.

Leer meer over de ERP afdeling van Blisss

Onze opdrachtgevers

CRM voor Sales

Simpel verkopen

Na verschillende CRM-pakketten gezien te hebben, dacht we bij Blisss: dat kunnen we zelf beter! Daar gingen onze Blisssers, het ontwikkelen van een eigen CRM app gericht op simpliciteit. MyDesk wordt door steeds meer tevreden klanten gebruikt om snel en gemakkelijk klantcontact bij te kunnen houden. Door onze passie voor CRM blijven we MyDesk doorontwikkelen en proberen wij altijd aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. We merken dat onze klanten minder verkoopkansen missen, en dus meer omzet scoren door middel van onze Blisssiaanse app!

Leer meer over onze vette apps!

BEKIJK ONZE OPDRACHTGEVERS