Kernwaarden Blisss

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, worden op deze pagina verder toegelicht.

Het Kompas van Blisss

Next Level Digitalisering:

We doen stoere en complexe projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel staan!

Zo gebruiken wij o.a. veel verschillende tools en bouwen wij onze eigen apps! Ook hebben wij veel klanten die in de Cloud werken op de SaaS oplossing van Business Central, en werken wij met Blisss+. Verder hebben wij hele gave projecten gedaan bij o.a. Goliath en Vindsubsidies.

We streven ernaar om de meest vooruitstrevende partner te zijn op het gebied van digitalisering!

Ontwikkelen doen we samen:

Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg jij zelf invulling hoe jij jouw persoonlijke opleidingsbudget wilt besteden.

Wil je een externe cursus volgen? Geen probleem. Liever specifieke trainingen op skills waarin jij je wilt verbeteren? Kan allemaal! Zo werken wij o.a. samen met KeyWe, een organisatie die ons helpt om onze ontwikkeldoelstellingen te behalen!

Ook is er genoeg ruimte binnen Blisss om je te ontwikkelen en door te groeien. Soms komen mensen erachter dat een andere functie ze misschien beter ligt, en dan zijn wij bereid om hierin mee te denken en oplossingen te vinden! Er wordt altijd meegedacht met de route die onze mensen afleggen binnen het bedrijf.

Onze mensen kunnen zich ontwikkelen in de richting die zij zelf willen!

Zelf de touwtjes in handen:

Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Werk jij liever heel de week op kantoor? Dat kan. Of toch liever 3 dagen thuis? Ook geen probleem. Begin je liever om 08:00 of 09:00? Bij Blisss is alles in samenspraak mogelijk!

Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Heb jij geen zin om heel de dag in een overhemd te lopen? Een T-Shirt of een sweater is niks mis mee.

Wil je graag meedenken met een onderwerp wat buiten jouw functie valt? Ook dat is mogelijk! Wij staan open voor ieders mening, ongeacht functie of ervaring.

Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven:

Bij Blisss vinden we het belangrijk dat er naast het werken ook tijd is voor ontspanning.

We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Zo hebben wij o.a. een leuk feestje gehad met Halloween, hebben wij tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een tent langs de route gehad en zijn wij trotse partner van het Groff Festival! Genoeg leuke activiteiten te doen met Blisss.

Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee. Zo zijn er meerdere collega’s al voor langere tijd op vakantie geweest!

Neem hier een kijkje naar onze evenementen!

                                                                       Enthousiast geworden? Neem een kijkje bij onze vacatures!

Vacatures

Onze mensen

Bekijk iedereen