Vacature Junior Technisch Consultant

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft om bedrijven succesvoller te maken door ze te ondersteunen met goede adviezen en bijbehorende software. Vanuit Nijmegen ondersteunen wij onze klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal. Blisss is succesvol in verschillende deelmarkten zoals groothandel, zakelijke dienstverlening en productie.

Voor de ERP-afdeling zijn we op zoek naar een junior technisch consultant.

Persoonlijke groei bij blisss software uit nijmegen

Wat ga je doen als Junior Technisch Consultant?

Als je als junior technisch consultant bij ons komt werken, dan vind je het leuk om:

 • Onderdeel uit te maken van project- en klantteams waarbij je samen met je functionele collega’s oplossingen bedenkt voor de vraagstukken van klanten.
 • Samen te werken met architecten en andere programmeurs om de bedachte oplossing om te zetten in een technisch ontwerp en goed werkende software.
 • Te dromen van gestructureerde en nette code, versiebeheer en documentatie.
 • Je te verdiepen in de verschillende modules en add-ons van Business Central.
 • Mee te helpen om klanten te upgraden naar de nieuwste versie.
 • Mee te werken aan onze add-ons die gepubliceerd worden op Microsoft AppSource.
 • Te helpen met het opzetten van nieuwe servers en het uitvoeren van installaties.

Wat bieden wij een Junior Technisch Consultant?

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, complexe en uitdagende projecten en vrijheid.
 • Diversiteit aan klanten en projecten waardoor het werk steeds weer anders is.
 • Leuke collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen!
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke vaardigheden en skills.
 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling.
 • Fit met Blisss programma

salesoplossing

Wat vragen wij van een Junior Technisch Consultant?

Natuurlijk is het fijn als je al jaren ervaring hebt met Business Central en een perfecte aansluitende opleiding hebt genoten. We zijn echter realistisch en we weten dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar is het zeker geen probleem als je hier niet geheel aan voldoet:

 • Je hebt een technische opleiding op hbo- of wo-niveau (bijv. informatica of systeembeheer).
 • Je hebt de nodige programmeerervaring.
 • Je hebt een analytisch denkvermogen en lost graag complexe problemen.
 • Ervaring met Business Central of een ander ERP-pakket is een pré.
 • Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Een voorbeeld week…

De maandagochtend start je samen met je directe collega’s met een stand-up. Hierin blikken we kort terug op de afgelopen week en nemen we de aandachtsgebieden en prioriteiten van de nieuwe week door.

Gemiddeld genomen wordt je tijd 50/50 verdeeld tussen projectwerk (nieuwe implementaties) en ondersteuning van bestaande klanten. In beide gevallen werk je samen met zowel je functionele als technische collega’s om oplossingen te bedenken voor de vraagstukken die op je pad komen. Bij projecten ligt de focus meer op het bouwen van compleet nieuwe zaken, bij bestaande klanten gaat het om het verbeteren van het huidige proces en uitbreiding van het bestaand systeem. De onderwerpen die langskomen zijn ontzettend gevarieerd. De ene dag werk je aan een koppeling met een webshop, een andere dag werk je aan een dataset voor een document, de dag erna bouw je een interface met DHL, en weer een andere dag bouw je een dashboard wat een sales afdeling extra inzichten geeft.

Naast het bovenstaande is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit kan bijvoorbeeld het volgen van een training op locatie zijn of het bekijken van een webinar.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen