Vacature Financieel Business Central Consultant

De financieel consultant is verantwoordelijk voor alle financiële vraagstukken van onze klanten op het gebied van Business Central en/of NAV. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Voor de ERP afdeling zijn we op zoek naar een financieel consultant om ons team te versterken. 

Wat ga je doen als Financieel Consultant?

Als je als financieel consultant bij ons komt werken dan zul je het leuk vinden om:

 • Samen met de klant te ontdekken waar hun behoeftes liggen;
 • Dat klanten complexe financiële vraagstukken bij je neerleggen waar je alle facetten van de boekhouding goed moet kennen om de klant passend te kunnen adviseren
 • Door te vragen en goede discussies te voeren;
 • Te bepalen met welke oplossing hij of zij het meest geholpen is;
 • Jouw ervaring over te dragen aan de klant en de klant te helpen om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren;
 • Zelf je tijd in te delen en zelf verantwoordelijk te zijn voor de deadlines die je met klanten en collega’s afspreekt.

Wat bieden wij een Financieel Consultant?

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365 Business Central en een perfecte opleiding hebt genoten. Het is ons duidelijk dat dit lang niet altijd mogelijk is. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar is het zeker geen probleem als je niet geheel aan deze richtlijnen voldoet:

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, complexe en uitdagende projecten en vrijheid om het project naar eigen hand te zetten;
 • Diversiteit aan projecten en branches waardoor ieder project weer anders is;
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied, persoonlijke vaardigheden en skills;
 • Doorgroeimogelijkheden; Het is mogelijk om door te groeien als ‘mentor’ bij Blisss. Daarbij is je hoofdtaak het begeleiden van Business Central implementatie projecten bij onze klanten. Naast deze grote projecten zul je ook kleinere projecten gaan begeleiden zoals bijvoorbeeld een upgrade project, EDI of webshop koppeling of scanoplossing.
 • Leuke collega’s. Ons bedrijf bestaat uit een mengeling van leeftijden en persoonlijkheden en er wordt voor de liefhebber regelmatig wat georganiseerd om samen te ondernemen!
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop van de zaak, pensioenregeling, opleidingsbudget en bonusregeling
 • Fit met Blisss programma

Wat vragen wij van een Financieel Consultant?

Voor deze functie is het een pré dat je ervaring hebt met de financiële inrichting en/of werking van een boekhoudpakket. Daarnaast zijn de volgende zaken belangrijk:

 • Opleiding op minimaal HBO niveau (bijv. Finance & Control, Bedrijfseconomie of een universitaire studie in een economische richting)
 • Heb je al ervaring met Microsoft Business Central 365 /NAV, dan is dat mooi meegenomen. Heb je dat niet, dan leiden we je daarin op. Klanten kunnen uiteindelijk complexe financiële vraagstukken bij je neerleggen waar je alle facetten van de boekhouding goed moet kennen om de klant passend te kunnen adviseren
 • Je bent stressbestendig, staat sterk in je schoenen en bent een echte teamspeler.
 • Je bent communicatief sterk zowel schriftelijk als mondeling
 • Je bent sociaal vaardig en kunt goed overweg met zowel functionele als technische mensen om zodoende een goede vertaalslag te kunnen maken naar de gewenste klantoplossing.

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen