Vacature Commercieel Microsoft Dynamics 365 Business Central Consultant

Bedrijfsprofiel Blisss Software

Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn vooral groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Blisss bestaat uit twee takken van sport: ERP (met de focus op Microsoft Dynamics 365 Business Central) en App ontwikkeling (met de focus op apps voor commercie). Voor de ERP afdeling zijn we op zoek naar een commercieel consultant om ons team te versterken. 

Een prettige werkomgeving, plezier in je werk en goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je wordt onderdeel van een relatief jong team: het gros van de medewerkers is onder de 30 jaar. Vaak zijn er op meerdere avonden per maand activiteiten gepland om samen te sporten, gamen of borrelen. We willen in de komende 3 jaren groeien naar een uiterst professioneel team van ongeveer 50 medewerkers. Blisss is goed te vergelijken met een voetbalteam dat intensief met elkaar samenwerkt om samen tot succes te komen. De Microsoft Dynamics 365 Business Central Topsporter die we zoeken is de commercieel consultant. Een ‘aanvaller’ in de voetbal metafoor. Samen met de andere commerciële consultants en de commercieel directeur zorg je voor voldoende mooie nieuwe opdrachten.

Functie omschrijving

Blisss zoekt een commercieel Business Central consultant die in lijn ligt met de volgende omschrijving:

 • Je hebt de kennis van een consultant en de kracht om deze kennis op een overtuigende wijze over te brengen naar de klant.
 • Je gaat, meestal vanaf het tweede gesprek, met een verkoper op klantbezoek om ze te overtuigen van de juiste oplossing met Microsoft Dynamics 365 Business Central.
 • Je geeft een heldere presentatie van de oplossing die goed past bij de bedrijfsprocessen van de klant.
 • Na deze presentatie volgen meestal nog meerdere afspraken waarin de wensen verfijnd worden naar een definitieve oplossing waar een offerte voor gemaakt kan worden.
 • De regie over de afspraken en het contracteren van de klant wordt gedaan door de verkopers zelf. Jij zorgt dat de offerte gebaseerd is op realistische uren door een goede samenspraak met het ERP team en de verkoper.
 • We zoeken een medewerker die dit werk in eerste instantie kan combineren met de reguliere werkzaamheden als consultant bij bestaande klanten. De verwachting is dat je in aanvang 10 uur per week met pre sales bezig bent.

Functie eisen en salarisindicatie

Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365 Business Central en een perfecte opleiding hebt genoten. Het is ons duidelijk dat dit lang niet altijd mogelijk is. Daarom hebben wij enkele richtlijnen opgesteld, maar is het zeker geen probleem als je niet geheel aan deze richtlijnen voldoet:

 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 Business Central is een absolute pré.
 • Als je dat niet hebt, dan is het fijn als je bekend bent met het programmeren van software en ervaring hebt met een ander ERP pakket (bijvoorbeeld SAP, Oracle of Exact).
 • Indien de ervaring met Business Central nog gering is starten we bij Blisss met een interne Bootcamp (2 x 1 week verdeeld over een aantal maanden). Tijdens deze Bootcamp word je in hoog tempo wijs in de wereld van Dynamics 365 Business Central.
 • Opleiding op minimaal HBO niveau (bijv. bedrijfskundige informatica, informatica).

Het salaris is uiteraard afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de hele wereld? Laat dan van je horen!
Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw toekomstige collega's

Dirko Wijers

Directeur

Dave Roersch

Project Coördinator

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Janneke Stiphout

Projectleider

Nico Zuidema

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Roy Arendsen

Adviseur

Bram Steins

Adviseur

Nicky Jansen

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Justin IJzendoorn

Manager binnendienst

Luuk Moerenhout

Commerciële binnendienst

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Martijn van der Ploeg

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Sanne Klaassen

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Loes van Bree

Consultant

Jelle Tabois

Consultant

Jasper Corzaan

Consultant

Koen Gubbels

Power BI Consultant