Afstudeerstages

Voor 2023 hebben wij plek voor drie afstudeerstagiair(e)s. De verschillende onderwerpen worden op deze pagina verder toegelicht.

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise. Onze vier kernwaarden, ook wel bekend als ons kompas, zijn:

Next Level Digitalisering: We doen stoere en uitdagende projecten, maken gebruik van de beste tools en hebben innovatie hoog in het vaandel. Elke dag een beetje beter!

Ontwikkelen doen we samen: Er is een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt!

Zelf de touwtjes in handen: Bepaal zelf de balans tussen bij de klant, thuis en op kantoor werken. Je deelt je eigen werktijden in en er zijn geen kledingvoorschriften. Doe waar jij je prettig bij voelt!

Werken & Leven: We bieden vele leuke activiteiten aan, van vrijmibo tot padel, van jeu de boules tot LAN party’s. Wil je graag voor langere tijd vrij of op wereldreis? Wij denken met je mee.

Wil jij graag meer weten over deze kernwaarden? Klik dan hier.

Afstudeerstages

Bij Blisss Software is er de mogelijkheid om af te studeren. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden tot afstuderen open staan. De verschillende onderwerpen zijn:

  • Verbetermanagement
  • Verandermanagement
  • Training & Opleiding

Benieuwd naar wat deze opdrachten inhouden? Kijk dan hieronder verder.

Wat ga je doen als afstudeerstagiair?

Bij Blisss hebben we ruimte voor afstudeerstagiaires op drie verschillende onderwerpen. De onderwerpen zullen hieronder verder toegelicht worden:

  • Verbetermanagement: Hierin ga jij mee denken met het opzetten van kwalitatieve evaluatie programma’s voor onze projecten. Een van onze kernwaarden is namelijk ‘Next Level Digitalisering’.
  • Verandermanagement: Naast dat er aandacht is voor de technische kant van een ERP implementatie willen we bij Blisss ook aandacht schenken aan de menselijke kant. Denk hierbij aan draagkracht binnen de organisatie, verandertools, communicatie maar ook hoe om te gaan met weerstand. Bij deze opdracht zal je een bijdragen leveren aan het opzetten van verandermanagement waardoor we de klant nog beter kunnen helpen en de implementatie nog succesvoller verloopt!
  • Training & Opleiding: We willen onze mensen iets extra’s bieden door een specialisatie traject op te zetten voor onze medior en senior consultants. Denk hierbij aan workshops en masterclasses. Niet voor niets is een van onze kernwaarden ‘Ontwikkelen doen we Samen’.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor deze afstudeer opdrachten zijn we op zoek naar 4e jaars Bedrijfskunde studenten. Het is vooral belangrijk dat je goed binnen onze organisatie past. Over de opdrachten valt nog veel te sparren en dit doen wij uiteraard in samenspraak met jou.

Stagevergoeding: 450 euro per maand

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Benieuwd hoe het is om bij Blisss stage te lopen? Tijn vertelt je hier meer.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen