Afstudeerstages

Voor 2023 hebben wij plek voor twee afstudeerstagiair(e)s. De verschillende onderwerpen worden op deze pagina verder toegelicht.

Afstudeerstages

Bij Blisss Software is er de mogelijkheid om af te studeren. Zo hebben wij verschillende mogelijkheden tot afstuderen open staan. De verschillende onderwerpen zijn:

  • Power BI (Communication & Multimedia Design)
  • Informatiebeveiliging en ISO-27001 (IT)

Benieuwd naar wat deze opdrachten inhouden? Kijk dan hieronder verder.

Wat ga je doen als afstudeerstagiair?

Bij Blisss hebben we ruimte voor afstudeerstagiaires op drie verschillende onderwerpen. De onderwerpen zullen hieronder verder toegelicht worden:

  • Power BI: Wij leveren standaard Power rapportages aan onze klanten. Graag willen we met deze rapportages de volgende stap maken en hiervoor een design onderzoek laten uitvoeren. Hierbij willen we inzicht in wie is de gebruiker en hoe navigeert hij door de rapporten en zijn deze stappen logisch? Kortom we willen een verbeter voorstel op basis van inzicht in persona’s en userstory’s.
  • Informatiebeveiliging en ISO-27001: Blisss Software B.V. is momenteel bezig met de implementatie van ISO 27001-informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) om de beveiliging van gegevens te garanderen. Als stagiair krijg je de kans om de organisatie te helpen bij het opzetten van het systeem door informatie-assets te identificeren, risicobeoordelingen uit te voeren en beveiligingscontroles te implementeren. Je werkt nauw samen met het team van Blisss Software B.V. om te zorgen dat het beveiligingsmanagementsysteem volledig voldoet aan de ISO 27001-standaard. Dit is een geweldige kans om praktische ervaring op te doen met het implementeren van informatiebeveiligingsbeleid in de echte wereld.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor deze afstudeer opdrachten zijn we op zoek naar 4e jaars Communication & Multimedia Design & IT studenten. Het is vooral belangrijk dat je goed binnen onze organisatie past. Over de opdrachten valt nog veel te sparren en dit doen wij uiteraard in samenspraak met jou.

Stagevergoeding: 450 euro per maand

Enthousiast geworden? Solliciteer hier!

Benieuwd hoe het is om bij Blisss stage te lopen? Lees hier het verhaal van Annemijn!

Annemijn de Kadt

Afstudeerstagiaire Blisss

.

Benieuwd hoe het is om bij Blisss stage te lopen? Lees hier het verhaal van Janne!

Janne Weustenenk

Afstudeerstagiair Blisss

.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij één van de tofste bedrijven in de softwarewereld? Klik dan hier!

Jouw toekomstige collega’s

Onze mensen

Bekijk iedereen